Palaa: Posti.fi

Suoratoimitus lisää yrityksen myyntiä ja kannattavuutta

12.4.2017

Menestyneiden verkkokauppojen kaava syytä kopioida Menestyneet verkkokaupat ovat jo vuosia käyttäneet myynnin kasvattamiseksi suoratoimitusta, jossa tavara liikkuu valmistajalta suoraan asiakkaalle. Suoratoimituksen hienous piilee siinä, verkkokaupat pystyvät tarjoamaan suuremman tuotevalikoiman, mutta ne eivät todellisuudessa omista eivätkä edes käsittele tuotteita. 

Mitä kuuluu Eurooppa?

10.4.2017

Verkkokauppa kovenee ja kuluttajien vaatimukset kasvavat Alkuvuodesta ilmestyi useita kiinnostavia tutkimuksia Euroopan verkkokaupan tilasta, joissa keskityttiin muun muassa verkkokaupan valikoimaan, toimituksiin, maksutapoihin ja asiakaskunnan tuntemiseen. Myös Posti teetti tutkimuksen Baltian tavaraverkkokaupasta. Nämä kaikki innostivat pohtimaan suomalaisen verkkokaupan valmiuksia maailmalle..

Kotiin saatavien palvelujen turvaamiseksi tarvitaan monitoimijamallia

7.4.2017

Kotihoidossa on tilaa ja tarvetta erilaisille toimijoille, sillä Suomessa on Euroopan vanhin väestö vuonna 2020. Ryhdyimme Posti Kotipalveluissa ratkaisemaan asiaa asiakastarpeesta käsin. Millaisiin tehtäviin asiakkaat tarvitsevat kotona tukea? Huomasimme, että jopa 40 % kotihoidon tehtävistä on arjen askareissa avustamista. Kuntien kotihoidon asiakasmäärä kasvaa, ja samalla kasvaa paine lisätä..

Markkinointi muuttajille on parhaimmillaan palvelua

3.4.2017

Muutto on ajankohta, joka saa kuluttajan ostamaan. Muuttajan on päivitettävä nykyisiä palvelusopimuksiaan, kuten sähkösopimus ja kotivakuutus, mutta hankittava myös uusia tuotteita ja palveluja. Uusi koti sisustetaan eri tavalla ja isompaan olohuoneeseen ostetaan hienompi televisio. Asuinalueen muuttuessa vaihdetaan yleensä myös ruokakauppaa ja kuntosaliketjua.

Muuttaja kiinnittää huomiota relevanttiin mainontaan

3.4.2017

Postin muuttajatutkimuksen mukaan suomalaiset ovat ahkeria muuttajia, jotka vaihtavat vakinaista asuinpaikkaa noin miljoona kertaa vuodessa. Muutto lisää hankintoja ja muuttajat ovat motivoituneita kuulemaan heille tällä hetkellä relevanteista tarjouksista.

Postissakin tutuksi tullut tullikoira Dani jäi eläkkeelle.

31.3.2017

Postissakin tutuksi tullut tullikoira Dani jäi eläkkeelle Tullikoira Dani juhlisti 31.3. virallista eläköitymispäiväänsä tervehtimällä läheisimmät yhteistyökumppaninsa, Finavian ja Postin. Epäviralliset muodollisuudet järjestettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä T2-terminaalissa. Vauhdikas ja iloinen tullikoira otti avosylin vastaan kaikki rapsutukset ja huomionosoitukset. Dani ei piilotellut..

Katso webinaaritallenne: Kasvata verkkokauppasi Euroopan kokoiseksi

29.3.2017

Noin puolen tunnin tietoiskussa käsittelemme tärkeimmät pointit verkkokaupan kuljetusten laajentamiseksi Eurooppaan.

Postin rekka näkee valtatien vaarat - älyliikennekokeilu E75:llä

29.3.2017

Posti on mukana maaliskuussa alkaneessa älyliikennekokeilussa, jossa yhdistetään kameroiden ja sensoreiden keräämää tietoa liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Kokeneet ammattikuljettajat vakioreitillään keräävät tärkeää tietoa kevään vaihtelevissa keleissä.

Laatu on palautettu – korjaustoimenpiteemme purivat

29.3.2017

Vuoden 2016 loppupuolella Posti sai palautetta huonosta jakelun laadusta. Tilanne oli kaikkien osapuolten näkökulmasta kestämätön, vaikkakin häiriöt olivat paikallisia ja toistuvia vain murto-osassa jakelutoimipaikkojamme. Osassa näistä paikoista ne olivat päässeet kroonistumaan. Tämä näkyi alueen jakelussa niin kustantajille kuin kuluttajillekin.

Miten markkinointibudjetista saa enemmän irti?

28.3.2017

Markkinoinnissa työskentelevät ovat haasteiden edessä, kun kohdeyleisöt hajautuvat useaan mediaan ja erottautuminen digitaalisesta massasta vaikeutuu . Miten siis rakentaa kustannustehokas kampanja, joka saavuttaa kohderyhmän mahdollisimman hyvin?

Postin taidepalkinto kuvanveistäjä Jasmin Anoschkinille

24.3.2017

Postin taidepalkinto on postimerkkitaiteen palkinto, joka jaetaan nyt ensimmäistä kertaa. Palkinnon saa kuvanveistäjä Jasmin Anoschkin. Palkintoon kuuluu 10 000 euron rahapalkinto ja postimerkkijulkaisu taiteilijan töistä.

VASTUULLISESTI YHDESSÄ JOKA PÄIVÄ

23.3.2017

Kevät on vastuullisuusraporttien kulta-aikaa – niin myös Postissa! Postin uunituore vastuullisuusraportti on julkaistu! Postin lähes 400 vuoden aikamatkalla on tapahtunut suuria muutoksia. Viime vuodesta kirjoittaminen on ollut verrattain haasteellista. Postilain uudistaminen, yleispalveluvelvoite ja omistajuus ovat olleet tapetilla.

Postin vuoden 2016 vuosikertomus ja yritysvastuuraportti julkistettu

23.3.2017

 

7 käytännön neuvoa verkkokaupan kansainvälistymiseen

20.3.2017

7 vinkkiä kansainvälistymiseen Olen ollut tekemisissä suomalaisten verkkokauppojen kanssa kymmenen huimaa vuotta ja päässyt seuraamaan läheltä verkkokauppojen kehitystä joskus jopa kivijalan takahuoneesta useiden varastojen kansainväliseksi verkkokaupaksi. Eri tutkimusten ja asiakkailta saatujen tietojen perusteella lokalisointi ja paikallisten tarpeiden ja tottumusten huomiointi tuovat usein..

Postin vuosikertomus ja yritysvastuuraportti 2016

13.3.2017

Posti ja Sinebrychoff tekivät merkittävän lisäsopimuksen juomalogistiikasta

9.3.2017

Posti ja Sinebrychoff ovat allekirjoittaneet merkittävän lisäsopimuksen juomalogistiikan palveluiden laajentamisesta. Sopimusten myötä Posti hoitaa Sinebrychoffin tuotteiden siirtokuljetukset, jakelut, hyllytykset ja paluulogistiikan kattavasti lähes koko Suomessa. Palvelun ulkopuolella on Etelä-Suomen suorajakelualue, Rovaniemen/Lapin jakelu, Kajaani-Koillismaa-alue ja osa Kuopion terminaalin..

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!