Postin vastuullisuus-webinaarit 2024

Vastuullisuuswebinaarimme saavat jatkoa myös tänä vuonna. Katso alta aiheet ja ilmoittaudu mukaan.

Sustis_webinars_banner_final_2024_HF

1200_628_kiertotalous1_web_HF

 

Kestävää liiketoimintaa kiertotaloudella

EU-lainsäädäntö, kuluttajakäyttäytymisen muutos ja miljardien eurojen markkinapotentiaali edistävät kiertotaloutta. Webinaarissa OffiStoren varatoimitusjohtaja Mikko Kuuppo ja Postin Ilari Puputti pureutuvat siihen, kuinka kiertotalous voi yhdistää päästöjen vähentämisen ja liiketoimintamahdollisuudet.

Katso webinaaritallenne

1200_628_hiilidioksidin_talteenotto_web_HF

 

16.5.

Hiilidioksidin talteenotto ja varastointi nettonollan mahdollistajana

Vaikka yritysten pääasiallinen tavoite on pienentää kasvihuonekaasupäästöt lähelle nollaa, ilmaston lämpenemisen hidastamisessa tarvitaan myös hiilidioksidin talteenottoa ja varastointia, Nettonollaan pyrkivät yritykset joutuvat käytännössä hyödyntämään talteenottoa tavoitevuoden lähestyessä. Millaisia fyysisiä keinoja meillä on tällä hetkellä talteenotossa ja mitä voimme odottaa lähitulevaisuudelta? Postin ilmastojohtaja Anna Heino sekä asiantuntijavieraamme Lauri Kujanpää VTT:ltä avaavat aihetta. 

Ilmoittaudu

1200_628_CSDDD_web_NEW_HF

 

12.9.

Miksi jokaisen yrityksen täytyy kiinnostua ihmisoikeuksista?

Asiakkaat ja sijoittajat ovat entistä kiinnostuneempia yritysten arvoketjujen ihmisoikeuksien toteutumisesta. Lisäksi EU:n lainsäädäntö vaikuttaa arvoketjujen kautta kaikkiin yrityksiin. Postin vastuullisuuspäällikkö Terhi Uusitalo ja myöhemmin julkistettava asiantuntijavieras keskustelevat ihmisoikeuksien merkityksestä yrityksille.

Ilmoittaudu

1200_628_ESG_web_HF

 

13.11.

Datan ja teknologian rooli vastuullisuustyössä​

Kestävän kehityksen integroituessa yhä tiiviimmin liiketoimintastrategiaan, datan ja teknologian tehokas hyödyntäminen on olennaista merkittävien ja kestävien vaikutusten saavuttamiseksi. Postin CIO Petteri Naulapää keskustelee asiantuntijavieraan kanssa datan ja teknologian roolista strategisten päätösten tukena.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu webinaareihin

 

MicrosoftTeams-image (38)

 

500_600_Sustis_webinars_banner_final_2024_HF

Katso aiempien webinaarien
tallenteita

Aiemmissa webinaareissamme olemme käsitelleet mm. päästöraportointia, luontokatoa sekä sosiaalista vastuullisuutta.