Eikö viesti näy oikein? Klikkaa tästä.
Posti

Hyvä asiakkaamme

Pakettipalveluiden tuote-ehtoihin tulee muutoksia 1.10.2017 alkaen. Muutokset liittyvät kotimaan pakettien toimitus- ja säilytysaikoihin sekä kansainvälisten pakettien korvauskäytäntöihin.

Alla pääkohdat tulevista muutoksista. Tarkemmat tiedot näet tuote-ehdoista.

Yhdenmukaistamme pakettien toimitus- ja säilytysaikoja

Kotimaan pakettien toimitus- ja säilytysajat noutopisteisiin yhdenmukaistuvat. Muutos astuu voimaan 1.10.2017 alkaen ja koskee Postipaketti-, Kotipaketti-, Posti Express-, Pienlähetys- ja Pikkupaketti-palveluita.

  • Noudettavat lähetykset ovat noudettavissa noutopisteestä saapumispäivänä klo 18 mennessä riippumatta siitä, onko kyseessä posti vai automaatti.
  • Jatkossa säilytämme lähetyksiä noutopisteissä 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle. Mikäli lähettäjä on ostanut lisäpalvelun Noutomuistutus kirjeenä, on säilytysaika 14 vuorokautta.
  • UUTTA: Posti Express -paketit, jotka on lähetetty kuluttajalle, on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen ja lähetykset ovat noudettavissa klo 18 mennessä.

Muutoksen taustalla on aktiivinen verkko-ostaja

Nykypäivän kuluttaja on tottunut käymään kaupassa ja hoitamaan asioitaan iltasellakin. Kuluttajat ovat myös aktiivisia, yli 90 % paketeista noudetaan 5 päivän sisällä.

Kannattaakin varmistaa, että EDI-sanomassa on aina vastaanottajan matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite, jolloin asiakkaasi saa automaattisen lähetysten seurannan Postin mobiiliseurannan kautta sekä sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Tämä nopeuttaa lähetysten noutamista ja tavaran kiertoa.

Uudistus parantaa tuotteiden toimitusta kotiin

Päiväsaikaan, kun ihmiset ovat töissä, kotiosoitteeseen toimitetut paketit eivät aina tavoita vastaanottajaa, vaan siirtyvät postiin noudettavaksi. Tällä uudistuksella kuluttajat saavat kuitenkin tilaamansa tuotteet suoraan oman kiinteistönsä automaattiin.

Kansainvälisten kuljetuspalveluiden korvauskäytännöt muuttuvat

Yhdenmukaistamme korvauskäytäntöjä Postin kansainvälisten pakettipalveluiden välillä. Sekä EMS-paketin että Parcel Connect -palvelun enimmäiskorvaussummat tulevat olemaan 500 € molemmissa palveluissa  1.10.2017 alkaen.

 

Terveisin

Posti Oy
Paketti- ja logistiikkapalvelut
www.posti.fi