TYVI Pro -palvelu päättyy 30.6.2024

Hyvä asiakkaamme,

TYVI Pro -palvelun (www.tyvi.fi) käyttö asiakaskunnassamme on vähentynyt oleellisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Tänä aikana useat viranomaiset ovat lakanneet tukemasta palvelua tai kehittäneet vaihtoehtoisia tiedon vastaanottotapoja, mikä on vaikuttanut kysyntään merkittävästi. 
  
Tämän vuoksi Posti Messaging on päättänyt lopettaa toimintansa TYVI-palveluntarjoana kesällä 2024, ja irtisanomme TYVI Pro -palveluun liittyvät sopimuksenne päättymään 30.6.2024. Tämän jälkeen emme enää tarjoa palveluun liittyvää viestinvälitystä, eikä tilalle ole suunniteltu korvaavaa palvelua.

TYVI-ilmoitukset jatkossa muiden toimijoiden kautta

Markkinoilta ja ilmoitusten vastaanottajilta löytyy valmiita ratkaisuja. Kokosimme netistä esimerkkilistan helpottamaan uuden kumppanin valintaa. Tutustu vaihtoehtoihin tästä.

Muistilista muutosvaiheen tehtävistä

  • Voit jatkaa TYVI Pro-palvelun käyttöä normaalisti 30.6.2024 asti.
  • 1.-7.7.2024 voit vielä kirjautua palveluun ja tarkastella sekä tallentaa lähetettyjä ilmoituksia, mutta uusien ilmoituksien lähettäminen tai jo lähetettyjen ilmoitusten korjaaminen ei ole enää mahdollista.
  • Ota tärkeät ilmoitukset talteen hyvissä ajoin ennen sivuston lopullista sulkeutumista. Ilmoituksia ei voi palauttaa tai tallentaa sivuston sulkeutumisen jälkeen.
  • Posti Messaging ei säilytä eikä arkistoi TYVI Pro-palveluun tallennettuja tietoja, vaan käyttäjien lataamat tiedot tuhotaan tietoturvallisesti alasajon yhteydessä.
  • Katso myös Kysymyksiä ja vastauksia -kooste.

 

Jos haluat irtisanoa palvelun itse ennen palvelun päättymistä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluportaalin kautta https://meseflow.service-now.com/sp tai sähköpostitse messaging.fi@posti.com

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa vaivaa ja kiitämme teitä palvelun käytöstä.


Ystävällisin terveisin,
Posti Messaging Oy