Tiedote pikalähetysten lähettäjille

Hyvä asiakkaamme,

Olemme uudistaneet postin lajittelua Tampereen ja Helsingin postikeskuksissa. Muutoksella on vaikutusta Satakunnan, Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueilla lähteviin ja saapuviin pikakirje- ja laboratoriolähetyksien kulkunopeuksiin.

Lähetysten lajitteluun tarvitaan arkipäivän verran lisää aikaa tietyillä yhteysväleillä, minkä vuoksi pika- ja laboratoriolähetykset ovat perillä vastaanottajilla aiempaan verrattuna päivää myöhemmin. 

  • Esimerkiksi Kuopiosta ja Seinäjoelta keskiviikkona postitettu lähetys on perillä Turussa vastaanottajalla perjantaina ja torstaina postitettu lähetys viikonlopun jälkeen maanantaina.
  • Muutokset ovat postinumeroaluekohtaisia, joten pikakirjeen tai laboratorionäytteen kulkunopeus on hyvä tarkistaa aina netistä posti.fi/toimitusaikakysely.
  • Kun etsit nopeinta tapaa postittaa kiireelliset lähetykset, kannattaa toimitusaikakyselystä katsoa myös Express-paketti. Se viedään vastaanottajalle perille seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä hyvin kattavasti Suomessa. Tutustu palveluun tarkemmin netissä.

Jaettavan postin määrä edelleen vähenee voimakkaasti. Toimintojemme uudistaminen, keskittäminen ja rytmittäminen uudella tavalla auttavat meitä tarjoamaan sinulle monipuolisia yrityspalveluja myös tulevaisuudessa.

 

Ystävällisin terveisin,

Postipalvelut
Posti Oy