Anna asiakkaasi valita missä ja miten laskunsa maksaa - Valitse kumppaniksi Posti

Maksaminen elää jatkuvaa murrosta. Perinteinen paperilasku tekee tilaa uusille sähköisille kanaville. Olemme siirtyneet aikakauteen, jossa kehitetään rinnakkain uutta ja vanhaa. Kuluttajat haluavat vaihtoehtoja. Mahdollisuuden itse päättää missä ja miten laskunsa maksaa.

Postin Monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla palvelet asiakasta hänen toivomallaan tavalla. Parannat asiakaskokemusta ja mahdollistat joustavan siirtymisen laskutuskanavasta toiseen. Kun valitset laskutuskumppaniksi Postin, saat kaikki palvelut yhdellä sopimuksella.

Posti tarjoaa kanavasta riippumatta tehokkaimman tavan myyntilaskujen välittämiseen. Valittavasi on kaikki moderneimmat lähetyskanavat, joiden lisäksi välitämme myös paperilaskut kustannustehokkaasti asiakkaillesi. Avullamme hyödynnät saumattomasti parhaita kanavia laskujen lähetykseen:

  • OmaPosti – Postin uusi mobiilisovellus ja innovatiivinen Älylasku
  • Nopea MobilePay
  • Suosittu e-lasku tai sähköpostilasku
  • Tuttu paperilasku

Postin digitaalisia palveluja täydentävä OmaPosti on uudenlainen mobiili- ja verkkosovellus, joka pitää asiakassuhteen aktiivisena. Voit myös laskuttaa asiakkaita MobilePay-sovelluksen kautta.

OmaPosti-sovellus ja innovatiivinen Älylasku

Uusi OmaPosti mahdollistaa laskujen vastaanottamisen mobiili- ja verkkosovelluksessa. Lisäominaisuutena oleva Älylasku tekee maksamisesta vieläkin helpompaa, sillä mahdollistaa laskun maksamisen suoraan sovelluksessa.

Älylasku tarjoaa laskun lähettäjälle uuden kommunikointikanavan. Palveluun kirjautuneelle kuluttajalle voidaan kohdistaa henkilökohtaisia viestejä maksamisen yhteydessä. Sovellus mahdollistaa myös chatin kautta toimivan asiakaspalvelun, kun kuluttaja halua esimerkiksi kysyä lisätietoja tai siirtää maksupäivää.

MobilePay – nopea ja nykyaikainen tapa maksaa

Postin Monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla voit laskuttaa nyt myös MobilePay-sovellusta hyödyntäen. Älypuhelimen kautta käytettävä MobilePay on universaali maksutapa, jossa kuluttaja vastaanottaa ja maksaa laskuja nopeasti ja turvallisesti. Kun laskun maksutavaksi on valittu MobilePay, puhelimeen ladattu sovellus avautuu automaattisesti ja tunnistautumisen jälkeen maksun voi hyväksyä yhdellä pyyhkäisyllä.

E-laskupalvelu

Postin E-laskupalvelu tarjoaa sinulle tehokkaimman tavan toimittaa e-laskut, sähköpostilaskut ja kirjeitse kulkevat paperilaskut asiakkaillesi. Saat selkeän näkymän laskutukseen ja voit tarjota asiakkaillesi joustavan tavan vaihtaa laskutuskanavaa.

Tutustu Postin Monikanavaiseen laskujen välityspalveluun:

 

OTA YHTEYTTÄ

Laskujen toimittaminen on nopeaa, kustannus­tehokasta ja virheetöntä. Hyödymme myös ajantasaisesta seurannasta, sillä meille aukeaa selkeä näkymä laskun toimitusprosessiin. 

Kalle Eriksson
Osastopäällikkö, DNA Oyj

Case DNA