Valitse kumppaniksi Posti ja palvele asiakastasi hänen haluamallaan tavalla

Maksaminen elää jatkuvaa murrosta. Perinteinen paperilasku tekee tilaa uusille sähköisille kanaville. Olemme siirtyneet aikakauteen, jossa kehitetään rinnakkain uutta ja vanhaa. Kuluttajat haluavat vaihtoehtoja. Mahdollisuuden itse päättää missä ja miten laskunsa maksaa.

monikanavainen-ikonit

Postin Monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla palvelet asiakasta hänen toivomallaan tavalla. Parannat asiakaskokemusta ja mahdollistat joustavan siirtymisen laskutuskanavasta toiseen. Kun valitset laskutuskumppaniksi Postin, saat kaikki palvelut yhdellä sopimuksella.

Posti tarjoaa kanavasta riippumatta tehokkaimman tavan myyntilaskujen välittämiseen. Valittavanasi on kaikki moderneimmat lähetyskanavat, joiden lisäksi välitämme myös paperilaskut kustannustehokkaasti asiakkaillesi. Avullamme hyödynnät saumattomasti parhaita kanavia laskujen lähetykseen:

  • OmaPosti-mobiilisovellus ja innovatiivinen Älylasku
  • Nopea MobilePay
  • Suosittu e-lasku tai sähköpostilasku
  • Julkishallinnon organisaatioiden viestit Suomi.fi-viestit-palveluun
  • Tuttu paperilasku

OmaPosti-mobiilisovellus ja innovatiivinen Älylasku

OmaPosti on monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä palvelu. OmaPosti ja Älylasku yhdessä tarjoavat laskun lähettäjälle uuden kommunikointikanavan. Palveluun kirjautuneelle kuluttajalle voidaan kohdistaa henkilökohtaisia viestejä maksamisen yhteydessä. Sovellus mahdollistaa myös chatin kautta toimivan asiakaspalvelun, kun kuluttaja halua esimerkiksi kysyä lisätietoja tai siirtää maksupäivää.

OmaPosti pitää asiakassuhteesi aktiivisena

OmaPosti-sovellus mahdollistaa laskujen vastaanottamisen mobiili- ja verkkosovelluksessa. Lisäominaisuutena oleva Älylasku tekee maksamisesta vieläkin helpompaa, sillä se mahdollistaa laskun maksamisen suoraan kaikilla laitteilla. OmaPosti-sovellus sisältää myös Suomi.fi-liitynnän, jonka avulla kuluttaja saa päätökset, tiedoksiannot ja muut tärkeät viranomaisviestit suoraan matkapuhelimeen.

MobilePay – nopea ja nykyaikainen tapa maksaa

Postin Monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla voit laskuttaa nyt myös MobilePay-sovellusta hyödyntäen. Älypuhelimen kautta käytettävä MobilePay on universaali maksutapa, jossa kuluttaja vastaanottaa ja maksaa laskuja nopeasti ja turvallisesti. Kun laskun maksutavaksi on valittu MobilePay, puhelimeen ladattu sovellus avautuu automaattisesti ja tunnistautumisen jälkeen maksun voi hyväksyä yhdellä pyyhkäisyllä.

E-laskupalvelu

Postin E-laskupalvelu tarjoaa sinulle tehokkaimman tavan toimittaa e-laskut, sähköpostilaskut ja kirjeitse kulkevat paperilaskut asiakkaillesi. Saat selkeän näkymän laskutukseen ja voit tarjota asiakkaillesi joustavan tavan vaihtaa laskutuskanavaa.

Julkishallinnon organisaatioiden viestit Suomi.fi-palveluun

Postin monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla voit lähettää julkishallinnon organisaatioiden viestit Suomi.fi-palveluun. Jos kansalainen on antanut luvan vastaanottaa viestit sähköisesti, viranomaisen lähettämä viesti ohjautuu kansalaisen Suomi.fi-verkkopalveluun. Suomi.fi-palvelun Viestit-osiossa kansalainen voi lukea itselleen tulleet viestit sen jälkeen, kun on kirjautunut verkkopalveluun pankkitunnuksilla, henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Tutustu monikanavaiseen laskujen välityspalveluun:

 

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää Monikanavaisesta laskujen välityspalvelusta:

Laskujen toimittaminen on nopeaa, kustannus­tehokasta ja virheetöntä. Hyödymme myös ajantasaisesta seurannasta, sillä meille aukeaa selkeä näkymä laskun toimitusprosessiin. 

Kalle Eriksson
Osastopäällikkö, DNA Oyj

Case DNA