Posti_rekry_header_1160x400

Haluatko tulla tekemään
sujuvampaa arkea?

Tule töihin Posti Kotipalveluihin!

Toimintamme kasvaa ja meillä on lähihoitajille, henkilökohtaisille avustajille ja sairaanhoitajille kiinnostavia työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Tilanteestasi riippuen voit työskennellä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai keikkatyöläisenä toisen työn tai opiskelujen ohessa.

Avoimet työpaikat

Posti_rekry_03_300x200 Posti_rekry_02_300x200 Posti_rekry_01_300x200

Katso avoimet työpaikat >

Keitä olemme ja mitä teemme?

Posti Kotipalvelut Oy tarjoaa ammattitaitoiset henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelut. Tuemme asiakkaidemme itsenäistä ja turvallista elämää omassa kodissa. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja
vastuullisia.

Olemme kotimainen ja luotettava toimija, joka tarjoaa monipuolisia ja kehittyviä palveluita kymmenissä kunnissa ympäri Suomen. Meillä työskentelee jo yli 600 ammattilaista. Liity kasvavaan joukkoomme – mahdollistetaan yhdessä asiakkaillemme hyvä arki!

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA PIRJO HYPPÄSI TUNTEMATTOMAAN

henkilökohtainen avustajaOli kaunis syksy, kun aloitin työt henkilökohtaisena avustajana. Halusin repäistä itseni irti edellisestä työstä, koska se aiheutti paljon stressiä. Olin miettinyt, minkälaista olisi olla henkilökohtaisena avustajana?

 
 

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA PAULA NAUTTII TYÖSTÄÄN

Henkilökohtainen avustaja Paula nauttii työstäänPaula Nurmi mittaa kahvia keittimeen Kerttu ja Olli Simolan keittiössä. Hän on toiminnan ihminen ja oikea aarre, kuten Kerttu kuvailee. Paula työskentelee Posti Kotipalveluissa henkilökohtaisena avustajana, joka huolehtii asiakkaiden arjen sujumisesta.

Lue lisää henkilökohtaisen avustajan työstä >

Yhteystiedot

Sähköposti 
kotipalvelut@posti.com 
ja
palvelunumero
 0100 5900 
(avoinna arkisin klo 8-16)