PALVELUSETELIT

Jos käytössäsi on palveluseteli, voit valita itse palveluntuottajasi kuntasi hyväksymältä palveluntuottajalistalta, josta löydät myös meidät.

Jos sinulla ei ole vielä palveluseteliä, kysy mahdollisuudesta kuntasi sosiaalityöntekijältä tai soita meille niin selvitetään asia yhdessä.

ARVONLISÄVEROTTOMUUS

Voit ostaa palvelujamme arvonlisäverottomana, jos palvelun saajan toimintakyky on alentunut iän tai sairauden takia.

Lisäksi arvonlisäverottomuus edellyttää, että:

  • Palvelunsaajalle on tehty kirjallinen palvelusuunnitelma ja -sopimus sisältäen arvion palvelutarpeesta ja kuvauksen siitä, miten palvelu vastaa tarpeita. Palvelusuunnitelma tehdään ensimmäisellä käyntikerralla.
  • Posti Kotipalvelut on rekisteröity kunnan yksityisten palvelujen tarjoajien rekisteriin.
  • Posti Kotipalveluilla on omavalvontasuunnitelma

KOTITALOUSVÄHENNYS

Vaikka sosiaalihuollon palvelu olisikin arvonlisäverotonta, voit silti saada siitä myös kotitalousvähennystä, jos kotitalousvähennyksen edellytykset täyttyvät.

Sinulla on oikeus vähentää vuoden 2018 verotuksessa 50 % vähennyskelpoisista kotitöistä. Vähennysoikeus on vuodessa enintään 2400 €/henkilö. Omavastuu 100 €/vuosi. Vähennysoikeus ei koske palvelusetelillä maksettuja palveluita tai sairaanhoidollisia palveluita. Katso tarkemmin kotitalousvähennyksen edellytyksistä verohallinnon sivuilta www.vero.fi

EHDOT JA SELOSTEET

Lue tästä Posti Kotipalveluiden yleiset toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille.

Posti Kotipalvelut toteuttaa asiakkaidensa henkilötietojen käsittelyä siten, kun seuraavissa selosteissa on kuvattu. Palvelukohtaiset selosteet ovat saatavilla erikseen pyydettäessä.

Valtakunnallisissa omavalvontasuunnitelmissa kuvataan Posti Kotipalveluiden sosiaali- ja terveyspalveluiden toteuttamista, Alueelliset ja palvelukohtaiset suunnitelmat ovat saatavilla erikseen pyydettäessä.

Ota yhteyttä

Kerromme ilomielin lisätietoja, puhelimessa, sähköpostilla tai jos lähetät alla olevan lomakkeen.

Katso mitä palveluita sinun läheltäsi löytyy?

KATSO MITÄ PALVELUITA SINUN LÄHELTÄSI LÖYTYY?

Yhteystiedot

Sähköposti kotipalvelut@posti.com
ja palvelunumero 0100 5900
(avoinna arkisin klo 8-16)