kotip

   

  Hyvä asiakkaamme:

  Postin hoivapalvelut ja Stella Care yhdistyvät - sinua palvelee jatkossakin sama tuttu hoiva-alan ammattilainen

  Kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen palveluistanne vastaava Posti Kotipalvelut Oy siirtyi 1.9.2020 alkaen suomalaisomisteisen Stella Care Oy:n omistukseen.

  Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia voimassa olevien palvelusopimusten hinnoitteluihin, käyntirytmiin tai palveluun. Sovitut kotihoidon ja henkilökohtaisen avun palvelut jatkuvat keskeytyksettä. Yritysjärjestely ei edellytä sinulta/teiltä toimenpiteitä.

  Posti Kotipalveluiden henkilöstö jatkaa työtään kuten aiemminkin - asiakkaat kohtaavat kodeissaan yrityskaupan jälkeenkin saman tutun hoiva-ammattilaisen kuin eilenkin. Tuttu hoitaja saattaa saapua jatkossa pihaan aurinkoisella Stella-autolla ja Stella-työasussa.

  Posti hoitaa jatkossakin yrityskaupan ulkopuolelle jäävät julkisen sektorin kuljetuspalvelut, kuten esimerkiksi ateria-, laboratorio-, hoivatarvike- ja verikuljetukset tai kirjaston kirjojen kuljetukset.  

  Kiitos yhteistyöstä!

  Jani Lindström
  johtaja, Posti Kotipalvelut Oy

  jani.lindstrom@posti.com

  Tervetuloa Stellan asiakkaaksi!

  Maria Erkheikki-Kurtti
  liiketoimintajohtaja, Stella Kotipalvelut Oy

  maria.erkheikki-kurtti@stella.fi


  Lisätietoa yritysjärjestelystä

  Mikä on Stella-konserni?
  Stella on suomalainen hoiva- ja kotipalveluyritys. Stellalla on noin 1 300 työntekijää ja toimimme valtakunnallisesti. Stellan avainarvo on mahdollistaa onnellinen elämä kotona mahdollisimman monelle suomalaiselle.

  Miksi yhdistyminen toteutettiin?
  Stellan ydinliiketoimintaa ovat hoiva- ja kotipalvelut, joista yhtiöllä on pitkä kokemus. Posti puolestaan hakee kasvua paketti ja verkkokauppa- sekä logistiikkaliiketoiminnassa. Yritysjärjestelyn myötä Stellalla on entistä suuremmat resurssit tarjota ja kehittää hoiva- ja kotipalveluitaan.

  Muuttuvatko laskulla näkyvän yrityksen tiedot?
  Laskun tiedot pysyvät aluksi ennallaan. Kun yritysjärjestelyyn liittyvät hallinnolliset yhdistymistoimet edistyvät, laskun tietoihin voi tulla muutoksia. Informoimme Teitä näistä mahdollisista muutoksista, kuten esimerkiksi yhtiön nimi ja tilinumero, tulevien laskutusten yhteydessä.

  Kuka hoitaa jatkossa Posti Kotipalvelut Oy:n asiakkaita?
  Posti Kotipalvelut Oy:n henkilöstö siirtyy Stellan työntekijöiksi. Jatkossakin hoidosta ja asiakaskohtaamisista vastaa siis asiakkaille tuttu henkilöstö.

  Mistä saa lisätietoa?
  Voit olla yhteydessä Jani Lindströmiin tai Maria Erkheikki-Kurttiin, Kaikissa kysymyksissä avuksenne on tuttu kotihoidon henkilökunta. Lisätietoa Stellasta löydätte internetistä osoitteesta www.stella.fi