Not rendering correctly? View this email as a web page here.

Asiakastiedote

Hyvä asiakkaamme,

Käyttämäsi Economy-vakiokirje Pro -palvelun hinnoittelun perusteena oleva aluejako muuttuu. Tiheästi asutuilla kaupunkialueilla jakelukustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin haja-asutusalueilla.

Kaupunkimaisten A- ja B-alueiden hinnastohinnat laskevat, C-alueen hinta säilyy ennallaan

Aluejakomuutokset mahdollistavat hinnastohintojen alentamisen. Lähetyksiesi vastaanottajien postinumerojakauma vaikuttaa suoraan yrityksesi postimaksun hintaan. Osalla asiakkaistamme lähetyserän hinta laskee ja osalla sen hinta saattaa nousta.

  • A-alueen kpl-hinta: - 2 %
  • B-alueen kpl-hinta: - 1 %
  • C-alueen kpl-hinta säilyy ennallaan

Muutokset alueisiin

Olemme tarkistaneet osoitteellisten lähetysten postinumeroiden aluejakoa kustannusperusteisesti jakelun reittisuunnittelu- ja optimointityön yhteydessä. A- ja B-alueilla jakelupisteitä on tiheään, joten yksikkökustannukset ovat alhaisimmat. C-alueilla jakelupisteet ovat harvassa ja siitä syystä jakelukustannukset ovat korkeimpia.

Hinnat 1.8.2020

  • Alue A: 0,3690 €/kpl (31.7. saakka 0,3765 €/kpl)
  • Alue B: 0,4095 €/kpl (31.7. saakka 0,4136 €/kpl)
  • Alue C: 0,8650 €/kpl

Arvion postituksesi aluejakaumasta ja hinnasta saat selville Economy-vakiokirje Pron hintalaskurista.

Lisätietoa muutoksesta saat omalta Postin yhteyshenkilöltäsi tai yritysasiakaspalvelusta

Postitoimialan transformaatio kiihtyy ja viestinnän digitalisoituminen vaikuttaa Postiin voimakkaasti. Pyrimme pitämään tässä muutoksessa palvelutasomme kilpailukykyisenä sekä hintavaikutukset maltillisina.

Ystävällisin terveisin

Tero Rantaniitty
Postipalvelut, myyntijohtaja

Jakelun reittisuunnittelun ja optimointityön myötä vähennämme kilometrejä ja uusimme reittejä tuottaaksemme asiakkaillemme hiilineutraalit Posti Green -palvelut entistä ilmastoystävällisemmin. Tavoitteemme on olla nollapäästöinen vuoteen 2030 mennessä. 

Operations_3