Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
13.9.2018

Jaamme paketteja joulusesonkina myös sunnuntaisin – asiakkaille ei lisämaksua palvelusta.

Aloitamme verkkokaupan pakettitoimitukset seitsemänä päivänä viikossa. Paketteja noudetaan ja toimitetaan vastaanottajille joulusesonkina normaalien jakelupäivien lisäksi neljänä sunnuntaina 25.11. – 16.12. välisenä aikana.  

Jo nyt kuljetamme paketteja kuutena päivänä viikossa läpi vuoden!

Seitsemänpäiväisen pakettijakelun piirissä on yli 40 % suomalaisista

Pakettien sunnuntaitoimitukset aloitetaan kaupallisesti vilkkaana Black Fridayn viikonloppuna. Palvelun verkkokauppa saa ilman lisämaksua ja sen piirissä on lähes 2,3 miljoonaa suomalaista. 

Palvelu kattaa 12 kaupunkia: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Paketteja toimitetaan postien lisäksi markettien ja kauppakeskusten pakettiautomaatteihin.

Fast track- toimitukset alkavat pääkaupunkiseudulla

eCommerence_FastDelivery_318

Tarjoamme suomalaiselle verkkokaupalle etulyöntiasemaa aloittamalla saman päivän toimitukset kuutena päivänä viikossa. Syyskuussa alkavan palvelun piirissä on ensin pääkaupunkiseutu, palvelualue laajentuu myöhemmin.

Fast track-lisäpalvelulla Postipaketit ja Kotipaketit kuljetetaan kuutena päivänä viikossa (ma-la) pääkaupunkiseudun vastaanottajille vielä samana päivänä, kun toimitus saapuu Postin terminaaliin. Paketit toimitetaan kuluttajille kotiin klo 18 - 20 välillä tai marketeissa ja kauppakeskuksissa oleviin Postin automaatteihin noudettavaksi klo 19 mennessä.

Kysy lisää Fast trackista Postin yhteyshenkilöltäsi tai ota meihin yhteyttä

 
Palvelun käyttöönotosta on sovittava erikseen. Ota yhteyttä
 

Aiheet: Verkkokauppa

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!