Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
23.3.2018

Smartpost-automaatti lisää asukkaiden ja käyttäjien tyytyväisyyttä kerrostaloissa ja toimistokiinteistöissä

Postin Smartpost-pakettiautomaatti on tätä päivää: se tuo verkkokaupan ostokset ja muut pakettitoimitukset suoraan taloyhtiön tai toimistokiinteistön tiloihin vaivattomasti ja pienin kustannuksin.

Verkkokauppa kasvaa kaksinumeroisin luvuin. Jo 66 prosenttia suomalaisista on vastaanottanut lähetyksiä pakettiautomaatteihin, joita on ollut tähän asti esi­merkiksi kauppakeskuksissa.

Nyt helppokäyttöinen Smartpost-pakettiautomaat­ti on saatavilla asuin- ja toimistokiinteistöjen julkisiin tiloihin, esimerkiksi aulaan, ulkoiluvälinevarastoon tai kerhohuoneeseen.

Pakettien vastaanottamisen lisäksi Smartposteihin voi palauttaa verkkokauppaostoksia tai jättää lähteviä paketteja – juuri silloin kun itselle sopii. 

Avaimet käteen – ja huolto päälle

Posti vastaa automaatin kuljetuksesta kiinteistöön, asennuksesta, huollosta, ylläpidosta ja vakuutuksista. Smartpost ei tarvitse ulkopuolista sähköä tai nettiliit­tymää. Automaatin koko on säädeltävissä kiinteistön käyttäjien määrän mukaan.

Smartpost maksaa kiinteistön koosta ja sopimuksen kestosta riippuen alle 70 euroa kuukaudessa. 

5-helppoa-askelta-smartpostin-hankkimiseen_600x

Kiireiset ja ikääntyvät kiittävät

As Oy Keravan Tervapaanu tilasi Smartpostin ensimmäisten joukossa.

icon-quote.pngPalvelu on nykyajan avainsana. Kiinteistön palveluta­son parantamisella on suora vaikutus sen arvostukseen ja asumismukavuuteen. Smartpostin kuukausikustannus on niin pieni, että se ei vaikuta meillä yhtiövastikkeeseen, toteaa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Reijo Savolainen. Palaute on ollut pelkästään positiivista.

icon-quote.png Smartpost on simppeli tapa helpottaa kiireistä arkea. Ja varsinkin ikäihmisille ostosten ja palveluiden saaminen automaatin avulla kotitaloon voi olla ratkaisevan tärkeää, Savolainen tähdentää. 

Aulapalvelun ja pitkien työpäivien apuri

Vilkkaat toimistokiinteistötkin hyötyvät omasta Smartpost-automaatista. Kiinteistössä toimivat yritykset voivat jättää lähtevät kirjeet ja paketit automaattiin ja noutaa saapuvat postipakettinsa. Automaatista iloitsee myös henkilökunta. Työpäivät saattavat venähtää, jolloin omien ostosten nouto työpaikalla olevasta automaatista vauhdittaa kotiin pääsyä. Näin automaattia on hyödyntänyt esimerkiksi Lahtelainen Askotalo, joka tarjoaa automaatin kaikkien yrityskiinteistönsä toimijoiden käyttöön. Heillä Smartpost palvelee myös alueen asukkaita kiinteistön aukioloaikoina.

 Tilaa kiinteistöösi oma Smartpost-automaatti >>

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Taloyhtiöiden asukkaat suosivat Smartpost-automaattia. Lue tutkimustiivistelmä käyttäjäkyselystä

tai katso videolta mitä kiinteistöjen edustajat kertovat Smartpostista.

 

 

Tutustu Smartpost-automaattiin

 
Se on kuin oma posti kerrostaloissa ja toimistokiinteistöissä. Lisätietoja täältä
 

Aiheet: Verkkokauppa

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!