Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
12.6.2017

smartpost_ruoka.jpg

Anna-Elina Laamanen on muuttanut pari viikkoa sitten YIT:n uuteen kerrostaloasuntoon Espoon Tuomarilaan. Alueen vihreys, harrastusmahdollisuudet ja hyvät julkiset kulkuyhteydet olivat merkittävässä roolissa asuintaloa valittaessa. Juna kulkee aivan vieressä, kävellen asemalle pääsee viidessä minuutissa. Asunto-osakeyhtiö on ottanut asukkaidensa käyttöön Smartpost-automaatit. Automaattiin voi tilata verkkokauppalähetykset ja ne voi noutaa automaatista 24/7. Uutena palveluna Smartpost-automaattiin saa Kauppahalli 24:n ruokaostokset.

Tilaan verkkokaupoista usein. On aivan uskomatonta, että palvelu tuodaan näin lähelle asukasta. Omaan taloon! Aiemmin olen käyttänyt pakettiautomaatteja, ja nekin ovat käteviä, mutta nyt saan saman palvelun aivan omaan kotitaloon, Anna-Elina Laamanen kiittää.

Sujuvampaa arkea

Laamanen on iloinen mahdollisuudesta, että jatkossa voi suunnitella arkeaan helpommin. Aiempaa ruuan verkkokauppaostaminen hänellä ei ole. Erityisesti hän on kiinnostunut painavien ruokatuotteiden tilaamisesta sekä tuoretuotteista.

Se, että jatkossa saan ruokaostokseni suoraan omaan kotitaloon säästää aikaa. Olen todella iloinen, että enää ei tarvitse miettiä ja suunnitella kaupassakäyntiä. Tulen varmasta käyttämään tätä palvelua.

Kauppahalli24:stä tilatut ruoat toimitetaan Smartpost-automaatteihin erillisissä kylmälaatikoissa, ne varmistavat toimitukselle katkeamattoman kylmäketjun. Ruokaa toimitetaan tiistaista perjantaihin.

Smartpost-automaatti on kerrostalon omassa tilassa ja asukkaidensa käytössä 24/7. Automaatin kautta voi vastaanottaa verkkokauppalähetyksiä. Paketit ja muut verkkokauppaostokset toimitetaan automaatin lukittuihin lokeroihin. Vastaanottaja saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen ja luukun avauskoodin. Näin talon asukas saa ostoksensa kotitaloonsa, ja hän voi noutaa ne juuri itselleen sopivana hetkenä. Lisäksi Smartpost-automaatissa on lokerot lähteville paketeille, kirjeille ja korteille.

Automaatteja voi käyttää myös palveluihin, muun muassa pesulapalveluihin, kierrätykseen sekä pienlaitteiden huoltoon. Nyt uusimpana palveluna automaatteihin saa ruuan verkkokauppaostokset Kaupphalli24:stä. Lue lisää palvelusta: www.posti.fi/smartpost

Tutustu SmartPostiin

 
Verkkokauppatoimitukset ja - palautukset. Ruokakuljetukset. Huolto ja korjaukset. Kierrätys. Lue lisää
 

Aiheet: Pinnalla

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!