Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
12.6.2017

Vietämme keskimäärin yli kaksi tuntia joka viikko ruokakaupassa. Nyt tuon ajan voi käyttää muuhun itselleen sopivaan tekemiseen ja olemiseen, kun ensimmäisenä Suomessa ruoan verkkokauppaostokset voi tilata suoraan kerrostalojen aulatiloissa oleviin Smartpost-automaatteihin.

- Yhä useammissa perheissä haetaan helpotusta arkeen tilaamalla ruokaostokset netistä. Smartpost-automaatit lisäävät vaivattomuutta, kun ei tarvitse olla kotona vastaanottamassa toimitusta. Ruokaostokset voi napata kotiin tullessaan oman talon aulasta. Kauppahalli24:n kautta kotiin voi tilata tuoretta ruokaa, lihaa, kalaa ja kasviksia. Kylmäketju ei katkea, sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku Kauppahalli24:stä.

 Kauppahalli24:stä tilatut ruuat toimitetaan Smartpost-automaatteihin erillisissä kylmälaatikoissa, ne varmistavat toimitukselle katkeamattoman kylmäketjun. Ruokaa toimitetaan tiistaista perjantaihin. Risku kertoo, että toimitettava ruoka on aina tuoretta.

- Kauppahalli24:n toimintamallissa ei ole kauppaa, jossa tuotteet odottaisivat ostajaa, vaan tuoreet tuotteet saapuvat meille vasta asiakkaiden tilausten perusteella. Suosimme luomua ja lähialueen tuotteita. Kaikilla tuotteillamme on tuoreustakuu.

 

Smartpost-automaatit myös YIT:n kerrostaloihin

Uusimpana rakennuttajana YIT ottaa Smartpost-automaatit kaikkiin mahdollisiin kerrostalokohteisiinsa. Kesällä automaatit tulevat kolmeen asuntoyhtiöön Tuomarilassa, ja ensi vuonna automaatteja on suunnitteilla noin 20 kohteeseen, lähes 2 000 asukkaan ulottuville eri puolille Suomea.

- Rakennusala on murroksessa, mikä näkyy asuntorakentamisen kehittymisenä kohti asumisen liiketoimintaa. Samalla aikaan arkea helpottavien palvelujen kysyntä lisääntyy. Me haluamme vastata tähän tarpeeseen, ja etsimme jatkuvasti uusi liiketoimintamalleja, palveluja, konsepteja sekä tuotteita sujuvampaan arkeen ja asumiseen. Jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva Smartpost-automaattipalvelu on erinomainen esimerkki tästä”, YIT:n Asumisen palvelut -kehitysohjelman vetäjä Pekka Helin

Smartpost-automaatti on kerrostalon omassa tilassa ja asukkaidensa käytössä 24/7. Automaatin kautta voi vastaanottaa verkkokauppalähetyksiä. Paketit ja muut verkkokauppaostokset toimitetaan automaatin lukittuihin lokeroihin. Vastaanottaja saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen ja luukun avauskoodin. Näin talon asukas saa ostoksensa kotitaloonsa, ja hän voi noutaa ne juuri itselleen sopivana hetkenä. Lisäksi Smartpost-automaatissa on lokerot lähteville paketeille, kirjeille ja korteille.

Automaatteja voi käyttää myös palveluihin, muun muassa pesulapalveluihin, kierrätykseen sekä pienlaitteiden huoltoon. Nyt uusimpana palveluna automaatteihin saa ruuan verkkokauppaostokset Kaupphalli24:stä.

Tutustu SmartPostiin

 
Verkkokauppatoimitukset ja - palautukset. Ruokakuljetukset. Huolto ja korjaukset. Kierrätys. Lue lisää
 

Aiheet: Pinnalla, Tiedotteet

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!