Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
18.9.2017

Kiinnostaisiko terveellinen ja maistuva salaattiannos kotitalon eteiseen toimitettuna? Salaattiravintola Pupu.fi kuuluu Postin uusimpiin Smartpost-yhteistyökumppaneihin pääkaupunkiseudulla.

Terveellinen ruoka kiinnostaa suomalaisia

Postin Smartpost-yhteistyökumppani Pupu.fi tarjoaa puhdasta ja kotimaista ruokaa. Neljän kaveruksen hiljattain perustama yritys on erikoistunut tarkkaan valikoiduista raaka-aineista tehtyihin salaatteihin.

”Tälle on nyt tilausta”, aloittaa Simo Hurme, joka on toinen yrityksen vetäjistä. ”Suomalaiset ovat kiinnostuneita terveellisestä ruuasta ja ympäristöasioista. Valmistamme salaattiannokset omassa keittiössämme parhaista raaka-aineista aina kastikkeita myöten. Annostemme kulmakiviä ovat vastuullisuus, luonnonmukaisuus, kuljetuspalvelut ja ennen kaikkea hyvä maku.”

Salaattien sisällöistä ja valmistuksesta vastaava Petri Hotti on hankkinut kokemusta myös muunlaisista keittiöistä. Useissa ravintoloissa, kokkimaajoukkueessa ja Suomen suurlähetystössä Washingtonissa keittiöpäällikkönä toiminut Hotti sanoo kuitenkin aina pitäneensä hyvin tehdyistä salaattiannoksista.

”Yhdysvalloissa näin erilaisia lähestymistapoja salaatteihin. Meillä Suomessa ravintolan ruokalistalta löytyy perinteisesti kyllä päivän salaatti, mutta ei juurikaan muuta. Ajattelin, että miksei meilläkin voisi olla salaatteihin erikoistunutta ravintolaketjua.”

On hyvä tietää, mistä kana on kotoisin

Kotiin ja työpaikoille toimitettavien annokset valmistetaan Pupun keskuskeittiössä Helsingin keskustassa.pupufi_smartpost_12.jpg

Lisäksi yrittäjät ovat jo ehtineet perustaa Helsinkiin kaksi salaattipistettä. Uudenmaankadulla ja Mannerheimintiellä voi pistäytyä syömään tai noutamaan salaattiannoksensa. Ruokalistalta löytyvät tutun Caesarin lisäksi annokset kuten Nice&Spicy tai vaikkapa Krispii. Kaikkien salaattien ravintosisältö on menussa lueteltu grammalleen.

”Meillä käy kaikenlaisia asiakkaita. Liikuntaa harrastavat kokevat annostemme ravintosisällön arvokkaaksi, lounasasiakkaita puhuttelevat tuoreus, luomuraaka-aineet ja hyvä maku. Raaka-aineiden alkuperästä ollaan tänä päivänä kiinnostuneita. Saamamme palautteen mukaan asiakkaat arvostavat sitä, että käytämme ainoastaan suomalaista luomukanaa kanasalaateissamme”, kertoo Hurme.

Pupun yrittäjien haaveena on laajentaa salaattiketjuaan vielä suuremmaksi. Pääkaupunkiseudun jälkeen kiinnostaisivat ainakin Turku, Tampere ja Jyväskylä.

Rohkeasti kokeilemaan

Yrittäjät lähtivät empimättä mukaan Postin Smartpost-palveluntarjoajiksi heti kun kuulivat mahdollisuudesta. Käytännössä yhteistyö toimii niin, että verkossa tehdyn tilauksen jälkeen Posti kuljettaa salaattiannokset asiakkaan kotitalon Smartpost-automaattiin.

”Kuljetus lähtee meiltä tällaisessa kylmälaatikossa. Salaatti säilyy tässä hyvin. Kylmäketju ei katkea”, Petri Hotti esittelee.

Toimitusajan lisäksi salaattilähetys pysyy kylmälaatikossa viileänä koko Smartpost-automaatissa säilytyksen ajan. Asiakas saa ilmoituksen salaattilähetyksestä tekstiviestillä, jossa myös ohjeistetaan noutaman se klo 21 mennessä.

Perinteiseen ruoan kotiinkuljetukseen verrattuna Smartpost-toimitus on hinnaltaan kilpailukykyinen. Postilla on valmiina kuljetukseen tarvittava logistiikka.

Hiilijalanjäljenkin suhteenkin voi olla rauhallisin mielin. Postihan käy joka tapauksessa jokaisessa suomalaisessa osoitteessa päivittäin. Samalla kulkevat mukana myös salaatit.

Simo Hurme kehottaa kokeilemaan rohkeasti sekä Smartpostia että Pupu.fi:n salaattiannoksia. ”Salaatilla saa nälän peitottua terveellisesti. Smartpost laajentaa kaltaistemme uudentyyppisten ravintoloiden toimitusaluetta myös fillarilähettien toimintamatkan ulkopuolelle. Hyvistä salaateista pääsee nauttimaan, vaikka ei vierailisi Helsingin keskustassa.”

Lisää palveluja tulossa Smartpost-automaatteihin

Taloyhtiöiden ja yritysten tiloissa toimivien Smartpost-automaattien määrä kasvaa nyt kohisten. Pakettien vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi Smartpost tuo kuluttajille näppäriä ja aikaa säästäviä palveluja.

Tutustu Smartpost.fi-palveluntarjontaan tästä.

Lue lisää tiedottesta Posti perusti palveluiden digitaalisen kauppapaikan.

 

Tutustu smartpost.fi-palvelutarjontaan

 
SMARTPOST.FI Tutustu
 

Aiheet: Asiakascase

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!