Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
7.6.2017

Pakettien hinnoittelupalvelu korvautuu 30.9.2017 mennessä Posti SmartShip -palvelulla

Pakettien hinnoittelupalvelu poistuu 30.9.2017 ja siihen mennessä hinnoittelupalvelua paketeille käyttäneiden yritysten tulee ottaa Posti SmartShip käyttöön. Kirjelähetysten hinnoittelupalvelu jatkuu ennallaan. 

Posti SmartShipillä paketit hinnoitellaan sopimuspalvelujen hinnaston mukaisesti ja lähetetyt paketit laskutetaan sopimuspalveluiden hinnoilla.

Uudistus tuo läpinäkyvyyttä ja nopeuttaa paketin kulkua asiakkaalle

Posti SmartShipistä saatavan sähköisen ennakkotiedon (ns. EDI-sanoman) ja hinnoittelupäivän poistumisen ansiosta paketin kulku asiakkaalle nopeutuu jopa 2-3 päivää ja lähetysten seurattavuus paranevat. EDI-sanoma mahdollistaa vastaanottajalle myös paketin ennakkotiedon sekä Postipaketista saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

Osoitekortit suoraan Posti SmartShipistä

Jatkossa lähettäjä syöttää kaikki paketin osoitekorttiin tarvittavat tiedot Posti SmartShipissä ja tulostaa sieltä osoitekortit pakettien päälle teipattavaksi. Helpoin tapa on tulostaa osoitekortit tarroille. Tarrojen tulostukseen sopivan tulostimen voit halutessasi hankkia täältä. Tarrat saat tilattua materiaalitilauslomakkeella.

Näin siirryt hinnoittelupalvelusta käyttämään Posti SmartShipiä

Katso ohjeet Posti SmartShipin käyttöönottoon ja pakettien lähettämiseen.

Lähetätkö paketteja vain vähän tai satunnaisesti?

 
Mikäli yrityksesi lähettämät pakettimäärät ovat 5 kpl tai vähemmän viikossa, paras tapa on lähettää ja maksaa ne verkopankissa tai kortilla ilman pienlaskutuslisää. Tutustu
 

Aiheet: Tiedotteet

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!