Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
29.8.2017

Hullunmylly alkaa 24.marraskuuta. Yhdysvalloista maailmanlaajuiseksi levinnyt kaupan tarjouspäivä on Suomessakin iskenyt kuluttajien tietoisuuteen. Tarjousperjantaita odotetaan, ja sitä hehkutetaan jo nyt verkkokauppojen etusivuilla. Black Friday on startti kampanjoille, jotka usein jatkuvat yli viikonlopun tai koko viikon.

Black Friday merkitsee mahdollisuuksia kaikille verkkokauppiaille

– Viime vuonna Black Friday räjäytti pakettiliikenteen aivan uusille lukemille. Edellisen vuoden lukemiin verrattuna ostospäivä toi 100 000 kappaleen kasvun pakettiliikenteeseen, kertoo Postin verkkokaupan konsepteista vastaava johtaja Saara Pietilä.

Talouden yleisen piristymisen myötä tulevan marraskuun mustasta perjantaista odotetaan entistä suurempaa loppuvuoden piristystä kaupankäyntiin. Pietilä kannustaa yrittäjiä ottamaan hyödyn irti ostospäivästä,  – Black Fridayn menestys näkyy Postin pakettiliikenteessä vuosi vuodelta enemmän. Se merkitsee mahdollisuuksia kaikille verkkokauppiaille.

Vuosi 2016 oli käänteentekevä sekä verkkokaupan kasvussa, että Black Friday –tuotevalikoiman laajentumisessa. Black Fridayn alkuaikoina aktiivisimpia olivat kodin elektroniikkaa myyvät verkkokaupat. Viime syksynä kampanjoitiin jo kaikissa tuoteryhmissä.

Posti varautuu pakettiliikenteen piikkiin

Black Friday

Postille Black Friday merkitsee kiireistä viikonloppua. Pakettiliikenteen kasvuun on varauduttu resursoimalla työvoimaa ja avaamalla uusia noutopisteitä loppuvuoden sesonkiin. Monet Black Friday –kampanjat jatkuvat viikonlopun yli tai koko viikon. Marraskuun loppu on kaupan alalla myös startti loppuvuoden joulusesongille.

– Kannattaa ottaa hyöty irti tästä ostospäivästä. Kuluttajat tuntevat Black Fridayn ja odottavat tarjouksia, Pietilä sanoo.

Paketit perille Postin käteviin automaatteihin

Smartpost automaatti

Lähikaupoista tutut Postin pakettiautomaatit tulevat nyt asuintalojen ala-auloihin ja työpaikoille. Uusista Smartpost-automaateista kehittyy pian todellinen joka kodin teleportti, jonne voi tilata tuotteita, ruokaa ja palveluja. Lokerikkoon voi sujauttaa myös noudettavaksi vaikkapa pyykkejä tai suutariin menossa olevat kengät. Pakettien lähettäminen onnistuu helposti maksamalla lähetyksen netissä.

Postin automaattien avulla yrittäjä voi laajentaa asiakaspohjaansa ja toiminta-alueettaan. Asiakkaasi saavat toimitukset suoraan kotirappuunsa, työpaikalleen tai kauppakeskuksissa oleviin pakettiautomaatteihin.

Lue lisää Smartpost-konseptista > 

Tutustu verkkokaupan mahdollisuuksiin

 
Autamme sinua koko verkkokaupan toimitusketjussa alkaen varastoinnista ja kuljetuksista aina suora- ja myymälätoimituksiin. Lue lisää
 

Aiheet: Verkkokauppa

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!