Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
23.10.2017

Pakettien nopea ja luotettava liikkuminen on verkko-ostoksia tehdessä keskeinen kriteeri, varsinkin nyt kun joulusesonki on kiihkeimmillään. Me postilaiset paiskimme täysillä töitä, jotta joulusi logistiikka olisi sujuvaa: teemme töitä nyt sesonkiaikoina kolmessa vuorossa, 24 tuntia vuorokaudessa. Myös logistiikkakeskukset pyörivät jopa seitsemänä päivänä viikossa joulusesongin loppuun saakka.

Mitkä olivatkaan viimeiset suositeltavat lähetyspäivät?

Katso viimeiset lähetyspäivät tästä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lisäkapasiteettia supersuosittuihin automaatteihin

Kauppojen ja ostoskeskusten yhteydessä oleviin pakettiautomaatteihin lisättiin 4 200 uutta lokeroa, ja pakettiautomaattien taustajärjestelmiä on uudistettu. Asiointi automaateillamme sujuu nyt ennätysnopeasti.

Pakettien väliaikaisia noutopisteitä ruuhkaa purkamaan

Noin 120 pakettien väliaikaista noutopistettä ympäri Suomea varmistaa pakettien perillemenon. Jos lähetys ei mahdu alkuperäiseen palvelupisteeseen, se ohjataan mahdollisimman lähelle toiseen palvelupisteeseen. Väliaikaisia noutopisteitä sijaitsee kauppakeskuksissa, kauppojen yhteydessä sekä Postin jakelun tiloissa.

– Väliaikaisten noutopisteiden johdosta asiakkaat eivät joudu odottamaan ylimääräisiä päiviä lähetyksiään, vaan paketit saadaan nopeasti noudettaviksi. Kehitämme väliaikaisten noutopisteiden verkostoa edelleen kokemusten mukaan, Postin liiketoimintajohtaja Kati Nevalainen sanoo.

Pop up -pisteemme ovat auki arkisin klo 10–20, monet myös lauantaisin klo 10–20 ja sunnuntaisin klo 10–16. Väliaikaisten noutopisteiden tarkemmat sijainnit löydät täältä >

Lisää Smartpost-automaatteja kerros- ja toimistotaloihin

Ympäri Suomea sijaitsevat yli 1 400 palvelupistettämme saivat Smartpost-automaateista uuden perheenjäsenen. 24/7 palvelevia Smartpost-automaatteja asennetaan kerrostalojen ja toimistojen omiin tiloihin parhaillaan.

Postit palvelevat pidennetyin aukioloajoin

Kauppojen ja kioskien yhteydessä olevat postit palvelevat pitkien aukioloaikojensa mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Postin omat myymälät palvelevat joulun alla pidennetyin aukioloajoin ja ovat avoinna myös sunnuntait:

27.11−22.12. ma−pe klo 20 asti

Joulukuun viikonloput 23.12. asti
la klo 10−16, su klo 12−16

Palvelupisteet ja aukioloajat >

 

Aiheet: Verkkokauppa

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!