Palaa: Posti.fi

Postin palvelu laajentaa yrittäjien palveluiden markkina-alueeksi koko Suomen

26.9.2017

Digitaalisuus tuo uudet mahdollisuudet myös perinteisiä käsityötaitoja tarjoaville yrittäjille. Vuonna 2016 vuoden käsityöläiseksi valitun Juho Ervingin suutarinpalveluja saa nyt 24/7 ja koko Suomessa.  Suutarinpalvelua Helsingin Töölössä tarjoavan yrittäjä Suutari J. Ervingin markkina-alue ja palvelut laajentuvat kattamaan koko Suomen. Laajentumisen mahdollistaa Postin uusin erilaisille..

Viisas neuvo joka taloyhtiölle -ota tai jätä

19.9.2017

Smartpost on uusi täyden palvelun automaatti, joka järkeistää taloyhtiön juoksevat asiat tuomalla kaupungin kivijalkaliikkeet ja erilaiset palvelut asukkaiden luo. Siihen voi tilata ja palauttaa verkko-ostoksia sekä hoitaa erilaisia arkisia askareita. Ohessa esimerkki kuinka arjen palvelut toimivat: 

Verkon kautta maailmanmaineeseen

7.9.2017

Vipukirves on suomalainen innovaatio, jonka kysyntä räjähti maailmanlaajuiseksi verkon foorumien ja nettikaupan kautta. Nyt Raisiosta lähtee päivittäin pitkulaisia paketteja puun pilkkojille maapallon kaukaisimpiinkin kolkkiin.

Kymmenen metriä kangasta Postin S-paketissa

6.9.2017

Porilainen yhden naisen verkkokauppa pipoiksi.fi myy itse tehtyjä asusteita, ompelutöitä ja kankaita. Usein tuotteet lähtevät asiakkaille kirjeenä tai S-koon pikkupakettina. Lähetyksen yrittäjä näppäilee menovalmiiksi netissä tai mobiilisovelluksella. Postimaksut hoituvat helposti verkkopankissa.

”Jos ei nyt lähde mukaan verkkokauppaan, jää pian ulos”

5.9.2017

Business-to-Business-verkkokauppa kasvaa. Kuluttajapuolelta tutun helpon nettiostamisen parhaat käytännöt siirtyvät pikkuhiljaa myös yritystenväliseen kauppaan. ”Jos ei nyt lähde mukaan, jää pian ulos”, sanoo asiantuntija.

Black Friday tulee – kuluttajat odottavat tarjouksiasi!

29.8.2017

Hullunmylly alkaa 24.marraskuuta. Yhdysvalloista maailmanlaajuiseksi levinnyt kaupan tarjouspäivä on Suomessakin iskenyt kuluttajien tietoisuuteen. Tarjousperjantaita odotetaan, ja sitä hehkutetaan jo nyt verkkokauppojen etusivuilla. Black Friday on startti kampanjoille, jotka usein jatkuvat yli viikonlopun tai koko viikon.

Digiajan kuluttaja vaatii kaupalta koko toimitusketjun evoluution

19.6.2017

Digiajan kuluttaja vaatii kaupalta koko toimitusketjun evoluution Logistiikassa kaupan ala on vetänyt digitalisoitumista maailmanlaajuisesti. Ali Baban ja Amazonin kaltaiset jättiläiset ovat mullistaneet kaupankäyntiä vauhdilla. Nyt monikanavaisuus on päivän sana. Yritykset miettivät uudelleen, mitä kannattaa pitää myymälöissä, mitä fyysisessä varastossa ja mitä tuotteita suoratoimituksen..

Asiakkaita myymälään ja leveyttä verkkokaupan valikoimaan

13.6.2017

Asiakkaita myymälään ja leveyttä verkkokaupan valikoimaan Uhkaako verkkokauppa näivettää kivijalkamyymälät? Kaupan alalla se tiedetään, verkkokauppa kotiintoimituksineen on jo hiljentänyt ovipumppujen laulua. Niin ei kuitenkaan tarvitse olla. Kivijalkamyymälä voi olla verkkokaupalle luonteva lisä, joka palvelee paikallista asiakasta monella tapaa.

Suomalaisille brändeille on imua Japanissa

6.6.2017

Rakuten on Japanin suurin markkinapaikka Japanin markkina on maailman 4. suurin ja siitä yli neljännes tapahtuu Rakutenin markkinapaikan kautta. Rakuten on yksi maailman suurimmista sähköisistä markkinapaikoista Alibaban ja Amazonin rinnalla ja markkinajohtaja Japanissa. Meillä oli ilo isännöidä asiakastilaisuutta suomalaisille verkkokaupoille ja suomalaisten tuotteiden valmistajille yhdessä..

Tanssikengät Turusta Kontiolahdelle seuraavaksi arkipäiväksi

16.5.2017

 

Pakettiautomaatit suosittuja Suomessa ja Baltian maissa

10.5.2017

Ruotsalaisten verkkokauppa-asiakkaiden ostokäyttäytyminen eroaa merkittävästi siitä, miten Suomessa ja Baltian maissa toimitaan. Näissä maissa kuluttajat vastaanottavat lähetyksensä mieluiten suoraan pakettiautomaattiin, kun taas Ruotsissa ne noudetaan yleensä postista.

Suoratoimitus lisää yrityksen myyntiä ja kannattavuutta

12.4.2017

Menestyneiden verkkokauppojen kaava syytä kopioida Menestyneet verkkokaupat ovat jo vuosia käyttäneet myynnin kasvattamiseksi suoratoimitusta, jossa tavara liikkuu valmistajalta suoraan asiakkaalle. Suoratoimituksen hienous piilee siinä, verkkokaupat pystyvät tarjoamaan suuremman tuotevalikoiman, mutta ne eivät todellisuudessa omista eivätkä edes käsittele tuotteita. 

Mitä kuuluu Eurooppa?

10.4.2017

Verkkokauppa kovenee ja kuluttajien vaatimukset kasvavat Alkuvuodesta ilmestyi useita kiinnostavia tutkimuksia Euroopan verkkokaupan tilasta, joissa keskityttiin muun muassa verkkokaupan valikoimaan, toimituksiin, maksutapoihin ja asiakaskunnan tuntemiseen. Myös Posti teetti tutkimuksen Baltian tavaraverkkokaupasta. Nämä kaikki innostivat pohtimaan suomalaisen verkkokaupan valmiuksia maailmalle..

Katso webinaaritallenne: Kasvata verkkokauppasi Euroopan kokoiseksi

29.3.2017

Noin puolen tunnin tietoiskussa käsittelemme tärkeimmät pointit verkkokaupan kuljetusten laajentamiseksi Eurooppaan.

7 käytännön neuvoa verkkokaupan kansainvälistymiseen

20.3.2017

7 vinkkiä: kuinka aloittaa verkkokaupan kansainvälistyminen Olen ollut tekemisissä suomalaisten verkkokauppojen kanssa kymmenen huimaa vuotta ja päässyt seuraamaan läheltä verkkokauppojen kehitystä joskus jopa kivijalan takahuoneesta useiden varastojen kansainväliseksi verkkokaupaksi. Eri tutkimusten ja asiakkailta saatujen tietojen perusteella lokalisointi ja paikallisten tarpeiden ja..

Paketit ja palvelut oman talon eteiseen Espoon Painiityssä

8.3.2017

Espoon Painiityssä sijaitseva Hartelan asuntokohde Asunto Oy Lotankallio Espoo saa eteiseensä Postin tarjoaman Smartpost-pakettiautomaattipalvelun. Lotankallio on ensimmäinen Hartelan kohde, jossa tämä asukkaiden arkea helpottava palvelu otetaan käyttöön. Smartpostin avulla talon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja ja palveluja omaan taloyhtiöönsä Postin yhteistyökumppaneilta jopa saman päivän..

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!