Palaa: Posti.fi

Rahdin laskujen ulkoasu uudistuu

19.2.2020

Rahdin laskun ulkoasu uudistuu ja laskun sisältöön tulee parannuksia. Uudistuksen myötä voit halutessasi yhdistää yhdelle laskulle kaikki rahdin sopimusnumerot, sekä muut Postin laskuttamat palvelut. Uudella laskulla näet mm. erittelyn käyttämistäsi lisäpalveluista, sekä eri sopimusnumeroilla lähetetyt ja laskutetut palvelut. 

Ruoan verkkokauppaostokset kerrostalojen aulatiloihin

12.6.2017

Vietämme keskimäärin yli kaksi tuntia joka viikko ruokakaupassa. Nyt tuon ajan voi käyttää muuhun itselleen sopivaan tekemiseen ja olemiseen, kun ensimmäisenä Suomessa ruoan verkkokauppaostokset voi tilata suoraan kerrostalojen aulatiloissa oleviin Smartpost-automaatteihin.

Pakettien hinnoittelupalvelu korvautuu Posti SmartShipillä

7.6.2017

Pakettien hinnoittelupalvelu korvautuu 30.9.2017 mennessä Posti SmartShip -palvelulla Pakettien hinnoittelupalvelu poistuu 30.9.2017 ja siihen mennessä hinnoittelupalvelua paketeille käyttäneiden yritysten tulee ottaa Posti SmartShip käyttöön. Kirjelähetysten hinnoittelupalvelu jatkuu ennallaan.  Posti SmartShipillä paketit hinnoitellaan sopimuspalvelujen hinnaston mukaisesti ja lähetetyt paketit..

Maailman neljänneksi suurimmassa markkinassa, Japanissa, odottaa yli 87 miljoonaa ostajaa

6.6.2017

Rakuten mahdollistaa suomalaiset tuotteet Japanin markkinoille

Posti kasvaa sisälogistiikkaan yhteisyrityksellä SOLin kanssa- Flexo tuo 300 uutta työpaikkaa

3.5.2017

Posti ja SOL ovat perustaneet yhteisen sisälogistiikkapalveluja tarjoavan yrityksen, Flexo Palvelut Oy:n. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut hyväksynnän yhteisyritykselle, jolla Posti tavoittelee strategista kasvua sisälogistiikassa. Posti arvioi Flexon tuovan 300 uutta työpaikkaa tänä vuonna.  Posti Group Oyj ja Solemo Oy (SOL) allekirjoittivat huhtikuussa sopimuksen yhteisyrityksen..

Tutkimus: Kotiin saatavien palvelujen verohelpotuksia ei tunneta

25.4.2017

Moni seniori hyötyisi palveluista, joilla voi täydentää muun muassa kunnallista kotihoitoa. Taloustutkimuksen huhtikuussa tekemän tutkimuksen mukaan yksityisiä palveluja ostetaan Suomessa varsin vähän kotiin. Vain 8 % 15−79-vuotiaista vastanneista oli tilannut yksityisiä palveluita kotiin vuoden aikana. Tutkimuksen mukaan 60 % suomalaisista ei tunne oikeutta kotipalveluiden verohelpotuksiin.

Postin pakettiautomaatit MTV3:N Putous-ohjelmassa

9.2.2017

Putous on koko kansan leirinuotio, joka kokoaa ennätysmäärän suomalaisia lauantai-iltaisin tv:n ääreen. Se synnyttää puheenaiheita ja nostaa kansan keskuudesta tunnistettavia hahmoja ja yhdistää kaikenikäisiä. Posti on mukana Putouksen ohjelmayhteistyökumppanina koko kauden ajan yhdessä Varusteleka ja EMP.fi verkkokauppojen kanssa. Kuluttajat valitsevat näiden verkkokauppojen tuotteista ne, jotka..

Datalaitteet voi nyt kierrättää tietoturvallisesti uudella SEIFFI-palvelulla

6.2.2017

SER-kierrätys, Posti ja Kuusakoski Oy avaavat 6.2. uuden SEIFFI-palvelun, jolla voi kierrättää datalaitteet tietoturvallisesti Postin 1400 palvelupisteen kautta.

Joululoma on opiskelijalle työaikaa – Postin kausiapulaisilla kädet täynnä joulumieltä

16.12.2016

Tällä viikolla Posti on varautunut jakamaan jopa 40 miljoonaa lähetystä ja yli miljoona pakettia. Postia ja paketteja lajittelee ja jakaa yhteensä noin 17 000 työntekijää, joista 3 200 on joulusesonkiin palkattuja kausiapulaisia.

Postissa tehdään joulua jo hyvässä vauhdissa - tällä viikolla noin 40 miljoonaa lähetystä.

13.12.2016

 

Posti lisää palvelupisteitä yritysasiakkaille – Postin yrityspisteitä jo 25 paikkakunnalla

25.5.2016

Sujuvat postipalvelut tekevät yrityksen arjesta toimivaa. Posti on perustanut yritysasiakkaille lähetysten postituspisteitä jo 16 paikkakunnalle. Kesällä uusia yrityspisteitä perustetaan verkostoon yhdeksän. Yrityspisteet sijoitetaan yrityskeskittymien lähelle, missä ei usein ole muita Postin palvelupisteitä. Yritysten tarpeisiin suunnitellusta yrityspisteestä voi lähettää jonottamatta valmiiksi..

Paketit asiakkaille myös viikonlopuksi

15.2.2016

Toimitamme noudettavat paketit pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa noutopisteisiin myös lauantaisin. Kuluttaja-asiakkaasi saavat perjantaina käsitellyn paketin noudettavakseen heti lauantaina. Kuluttajat ovat ottaneet tämän palvelun erittäin hyvin vastaan. Loppuvuoden kokeilussamme suurin osa lähetyksistä noudettiin heti viikonlopun aikana tai viimeistään maanantaina, lauantain ollessa..

Sähköiset kuljetustilaukset ilman käsittelymaksua

15.2.2016

Muistathan, että kuljetustilaus kannattaa tehdä aina sähköisesti esim. Prinetissä tai nettilomakkeella posti.fi/kuljetustilaus. Tällöin niistä ei veloiteta käsittelymaksua. Puhelimella ja sähköpostilla tehtävistä kuljetustilauksista veloitetaan 1.2.2016 alkaen käsittelymaksu 6,50 euroa/kuljetus. Käsittelymaksu ei koske tilauksia, jotka on tehty sähköisen kanavan, esimerkiksi Prinetin kautta...

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!