Palaa: Posti.fi

Suosituimmat:

Ruoan verkkokauppaostokset kerrostalojen aulatiloihin

12.6.2017

Vietämme keskimäärin yli kaksi tuntia joka viikko ruokakaupassa. Nyt tuon ajan voi käyttää muuhun itselleen sopivaan tekemiseen ja olemiseen, kun ensimmäisenä Suomessa ruoan verkkokauppaostokset voi tilata suoraan kerrostalojen aulatiloissa oleviin Smartpost-automaatteihin.

Pakettien hinnoittelupalvelu korvautuu Posti SmartShipillä

7.6.2017

Pakettien hinnoittelupalvelu korvautuu 30.9.2017 mennessä Posti SmartShip -palvelulla Pakettien hinnoittelupalvelu poistuu 30.9.2017 ja siihen mennessä hinnoittelupalvelua paketeille käyttäneiden yritysten tulee ottaa Posti SmartShip käyttöön. Kirjelähetysten hinnoittelupalvelu jatkuu ennallaan.  Posti SmartShipillä paketit hinnoitellaan sopimuspalvelujen hinnaston mukaisesti ja lähetetyt paketit..

Maailman neljänneksi suurimmassa markkinassa, Japanissa, odottaa yli 87 miljoonaa ostajaa

6.6.2017

Rakuten mahdollistaa suomalaiset tuotteet Japanin markkinoille

Posti kasvaa sisälogistiikkaan yhteisyrityksellä SOLin kanssa- Flexo tuo 300 uutta työpaikkaa

3.5.2017

Posti ja SOL ovat perustaneet yhteisen sisälogistiikkapalveluja tarjoavan yrityksen, Flexo Palvelut Oy:n. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut hyväksynnän yhteisyritykselle, jolla Posti tavoittelee strategista kasvua sisälogistiikassa. Posti arvioi Flexon tuovan 300 uutta työpaikkaa tänä vuonna.  Posti Group Oyj ja Solemo Oy (SOL) allekirjoittivat huhtikuussa sopimuksen yhteisyrityksen..

Otimme rullakkomaksun käyttöön 1.5.2017

3.5.2017

Otimme 1.5.2017 alkaen käyttöön rullakkomaksun 2,50 €/rullakko. Kun käytät lähetyksiisi Postin rullakoita, et joudu sitomaan pääomaa omiin kuljetusalustoihin ja tilantarve lähettämössäsi pienenee. Postin tarjoama rullakko on myös lavapohjaa edullisempi ratkaisu. Rullakoiden käyttö säästää ympäristöä pakkausjätteen vähentymisen ja kierrättämisen kautta. Rullakkomaksu koskee:..

Kuljetuspalvelujen kesämuistio 2017

27.4.2017

Postin palvelupisteiden aukioloajat ja lähetysten toimitukset Juhla- tai arkipyhä Pv Postin myymälät Toimitukset Postin myymälöihin Kumppani-postit Toimitukset kumppani- posteihin Toimitukset paketti-automaatteihin  Toimitukset kotiin tai perille Juhannusaatto 23.6. Suljettu Ei toimituksia Avoinna Toimitetaan Toimitetaan Ei toimituksia Juhannuspäivä 24.6. Suljettu Ei toimituksia Avoinna Ei..

Tutkimus: Kotiin saatavien palvelujen verohelpotuksia ei tunneta

25.4.2017

Moni seniori hyötyisi palveluista, joilla voi täydentää muun muassa kunnallista kotihoitoa. Taloustutkimuksen huhtikuussa tekemän tutkimuksen mukaan yksityisiä palveluja ostetaan Suomessa varsin vähän kotiin. Vain 8 % 15−79-vuotiaista vastanneista oli tilannut yksityisiä palveluita kotiin vuoden aikana. Tutkimuksen mukaan 60 % suomalaisista ei tunne oikeutta kotipalveluiden verohelpotuksiin.

Posti ja Sinebrychoff tekivät merkittävän lisäsopimuksen juomalogistiikasta

9.3.2017

Posti ja Sinebrychoff ovat allekirjoittaneet merkittävän lisäsopimuksen juomalogistiikan palveluiden laajentamisesta. Sopimusten myötä Posti hoitaa Sinebrychoffin tuotteiden siirtokuljetukset, jakelut, hyllytykset ja paluulogistiikan kattavasti lähes koko Suomessa. Palvelun ulkopuolella on Etelä-Suomen suorajakelualue, Rovaniemen/Lapin jakelu, Kajaani-Koillismaa-alue ja osa Kuopion terminaalin..

Postin pakettiautomaatit MTV3:N Putous-ohjelmassa

9.2.2017

Putous on koko kansan leirinuotio, joka kokoaa ennätysmäärän suomalaisia lauantai-iltaisin tv:n ääreen. Se synnyttää puheenaiheita ja nostaa kansan keskuudesta tunnistettavia hahmoja ja yhdistää kaikenikäisiä. Posti on mukana Putouksen ohjelmayhteistyökumppanina koko kauden ajan yhdessä Varusteleka ja EMP.fi verkkokauppojen kanssa. Kuluttajat valitsevat näiden verkkokauppojen tuotteista ne, jotka..

Datalaitteet voi nyt kierrättää tietoturvallisesti uudella SEIFFI-palvelulla

6.2.2017

SER-kierrätys, Posti ja Kuusakoski Oy avaavat 6.2. uuden SEIFFI-palvelun, jolla voi kierrättää datalaitteet tietoturvallisesti Postin 1400 palvelupisteen kautta.

Posti ja Pohjoismaiden suurin nettikenkäkauppa Footway aloittivat yhteistyön

10.1.2017

Miesten, naisten ja lasten kenkiä netissä myyvä Footway on tehnyt Postin kanssa 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. Posti hoitaa Suomessa Footwayn verkkokaupasta tilattujen kenkien jakelun kuluttajille 3-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kengät tulevat Ruotsista.

Joululoma on opiskelijalle työaikaa – Postin kausiapulaisilla kädet täynnä joulumieltä

16.12.2016

Tällä viikolla Posti on varautunut jakamaan jopa 40 miljoonaa lähetystä ja yli miljoona pakettia. Postia ja paketteja lajittelee ja jakaa yhteensä noin 17 000 työntekijää, joista 3 200 on joulusesonkiin palkattuja kausiapulaisia.

Tutkimus: mainonnan spontaani muistaminen eri mediakanavissa

13.12.2016

Posti on tutkinut mainonnan spontaania muistamista eri mediakanavissa vuodesta 2008 asti. Mainonnan spontaanin muistamisen tutkimuksessa selvitetään, mitkä yhden viikon aikana lähetetyistä mainosviesteistä eri mediakanavissa ovat päällimmäisinä jääneet kuluttajan mieleen.

Postin uudet pakettilokerikot valtaavat Bonavan uudisrakennukset

13.12.2016

    Posti tuo suomalaisille kotitalouksille kokonaan uudenlaisen ratkaisun pakettien vastaanottamiseen ja lähettämiseen. Uusi Smartpost-pavelu käynnistetään yhdessä asuntorakennuttaja Bonavan kanssa vuoden 2017 helmikuusta alkaen. Uusiin Bonavan rakennuttamiin kerrostaloihin tulevat pakettiautomaatit helpottavat asukkaiden arkea, kun verkkokauppaostokset, pesulapussit, kierrätykseen menevät..

Postissa tehdään joulua jo hyvässä vauhdissa - tällä viikolla noin 40 miljoonaa lähetystä.

13.12.2016

 

Posti ostaa Kuljetus Kovalaisen

10.10.2016

Posti ostaa Kuljetus Kovalaisen - Posti Group Oyj Posti jatkaa strategiansa mukaista kasvua elintarvikelogistiikassa ja lämpötilasäädeltyjen tuotteiden kuljetuksessa ja ostaa elintarvikkeiden kuljetukseen erikoistuneen Kuljetus Kovalainen Oy:n. Kuljetus Kovalainen on kotimainen kuljetusyhtiö, jonka liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstöä noin 180. - Posti vahvistaa..

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!