Palaa: Posti.fi

Suosituimmat:

Lasten ideoimat tulevaisuuden esineet Omakuvapostimerkeissä

25.10.2017

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Arabian taideosastoyhdistys kutsui kaikki Suomen neljäsluokkalaiset oppilaat ideoimaan tulevaisuuden esineitä. Oppilaat saivat suunnitella oman esineensä, ja valitut viisi luokkaa pääsivät toteuttamaan ideansa savesta.

Kesätyöntyöntekijöiden mielestä kesä oli antoisa

15.9.2017

Iikka jakoi ja lajitteli postia Lielahdessa. Hän oli Postin ehdokas Vuoden kesätyöntekijäksi. Ei ihme, sillä esimiehensä Tampereen eri työpisteissä kehuvat miestä kilpaa ja myös asiakkaat ovat tyytyväisiä Iikan työhön ja palveluasenteeseen.

Tapaa Jasmin Anoschkin Galleria ARTagissa 13.9.

12.9.2017

Tapaa henkilöt postimerkkien takana

Tiesitkö tämän Postista?

5.9.2017

Posti kehittää uutta asiakkaiden tarpeisiin - kotiin tarjottavat palvelut tuovat lisää työtä.

Pusuja ja halauksia!

30.8.2017

Kuvanveistäjä Jasmin Anoschkin toivottaa Suomelle hyvää satavuotissyntymäpäivää. Hän kannustaa muistamaan ystäviä ympäri maailman aidolla kirjeellä tai kortilla, pusuin ja halauksin. Kakun ympärille on ihana kokoontua ystävien kanssa. Jasmin kahvittelee myös omien taideteostensa seurassa.

Seela Sella toivottaa koko Suomelle hyvää satavuotissyntymäpäivää.

19.7.2017

Näyttelijä Seela Sella rohkaisee suomalaisia viestimään ja toimimaan tunteella.

Koko perheen kesädrinksut

14.7.2017

Postilaiset tekivät SuomiAreenan MTV-lavalla herkullisia juomia koko perheen kesädrinksukoulussa. Nappaa reseptit talteen!

Kesätyöntekijät asiantuntijatehtävissä

14.7.2017

 

Nooran kymmenes kesä Postilla

7.7.2017

Yle Summerin Tumen työpäivä postimiehenä

3.7.2017

Yle Summerin Tumen työpäivä postimiehenä - katso video Miten sujuu Suomen tunnetuimpiin tubettajiin lukeutuvalta Yle Summerin juontajalta Tumelta postimiehen työt? No, ihan hyvin ne sujuvat. Tume eli Tuomas Kukkonen oli lajittelemassa paketteja päivän ajan Postin logistiikkakeskuksessa Vantaalla osana Yle Summerin uutta kesäsarjaa, jossa Tume kokeili olla "oikeissa töissä" kymmenessä eri..

SuomiAreenan erikoisleima Porissa 2017

30.6.2017

Porin SuomiAreenassa otetaan tapahtuman ajaksi 10.–14.7. käyttöön tapahtuman erikoisleima. Leiman saa Postin teltalta saatavaan korttiin tai mukana tuomaansa kirjeeseen tai korttiin Porin Kansalaistorin telttakylästä. Lähetyksen voi myös jättää postitettavaksi teltalla. Leima on tuttu SuomiAreenan tunnus, joka näkyy vahvasti katukuvassa, mediassa ja sosiaalisessa mediassa. Postin leima on hauska..

Posti SuomiAreenalla Porissa

20.6.2017

Posti SuomiAreenalla Porissa Tervetuloa Poriin SuomiAreenan tapahtumiin. Posti on mukana Kansalaistorilla teltassa, Purje-lavan kuumassa keskustelussa ja kylmillä koko perheen kesädrinksuilla Torivartissa. Heinäkuu kokoaa Poriin kiinnostavia keskustelijoita, kokemista ja tekemistä. MTV:n SuomiAreenalla on tänä kesänä mukana myös Postin oranssia kolmella eri tavalla. KANSALAISTORIN TELTTAKYLÄSSÄ..

Postin Smartpost-automaatit kaikkiin Bonavan uudiskerrostaloihin

19.6.2017

Bonava ja Posti julkistivat joulukuussa 2016 uuden Smartpost-automaattipalvelun pakettien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Bonava tuo Smartpost-automaatit lähivuosina kaikkiin rakennuttamiinsa kerrostaloihin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. 

Postin 2 400 kesätyöntekijää varmistavat sujuvan kesän - Anttonilla alkoi jo viides kesä Postissa

16.6.2017

Anttonia on pyydetty töihin myös jouluna ja muulloin, kun vakituiset työntekijät lomailevat.

André Noël Chaker onnittelee 100-vuotiasta Suomea

14.6.2017

André Noël Chaker onnittelee 100-vuotiasta Suomea

Eikka ja muut postilaiset onnittelevat 100-vuotiasta itsenäistä Suomea

13.6.2017

Joensuussa asuvalle ja tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla työskentelevälle Postin aluepäällikkö Eikka Urpilaiselle Suomi merkitsee itsenäisyyttä, vapautta ja puhdasta luontoa. Ja ennen kaikkea se merkitsee sinisiä järviä.

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!