Palaa: Posti.fi

Suosituimmat:

Opas: Kuinka milleniaalit reagoivat perinteiseen suoramainontaan?

29.12.2017

Oletko varma, että tavoitat digitaalisen median kautta milleniaalit ja jäät heidän mieliinsä? Diginatiivit ovat jatkuvan  viestitulvan alla , joista suurin osa  ei jätä   heihin muistijälkeä tai aiheuta reaktioita.

Miten Suomi muuttaa - Tutustu suomalaisiin muuttajiin

29.12.2017

Tee tuloksellista markkinointia muuttajamarkkinoinnin avulla Muuttaminen moninkertaistaa hankintojen määrän, tehden muuttajista houkuttelevan kohderyhmän markkinoijille. Miten Suomi muuttaa -raportista saat tietoa muuttajien määristä sekä kohdentamista helpottavaa dataa, mikä auttaa markkinoinnin sisällön suunnittelussa.

Tutustu tutkimukseen: Perinteiset B2B-tilauskanavat ovat vaihtumassa verkkokauppaan

29.12.2017

Verkkokauppa ja perilletoimitukset ovat voimakkaassa kasvussa B2B-yrityksillä. Lue 3 trendiä, jotka vaikuttavat B2B-verkkokaupoissa juuri nyt. 

Webinaari: Kasvata verkkokauppasi Euroopan kokoiseksi

28.12.2017

Noin puolen tunnin tietoiskussa käsittelemme tärkeimmät pointit verkkokaupan kuljetusten laajentamiseksi Eurooppaan. Esittelijöinä toimivat Petteri Nummela ja Ranja Pasivirta Postin kansainvälisestä pakettiyksiköstä.

Tietopaketti Japanin markkinoille haluaville

21.12.2017

Suomen hyvä maine Japanissa kannattaa hyödyntää juuri nyt

Lataa rahtikirjan täyttöohje

17.5.2017

Näin onnistut rahtikirjan täyttämisessä.

Lataa Rahditusperusteiden ABC -opas

17.5.2017

Rahdin hinta määräytyy rahditusperusteen ja kuljetettavan matkan mukaan.

Katso webinaaritallenne mainonnan spontaanista muistamisesta

17.5.2017

Lataa Tutkimus Baltian verkkokaupasta

27.2.2017

Tavaraverkkokauppa Baltian maissa 2016 Baltian maista löytyy paljon markkinapotentiaalia verkkokauppiaille. Tutustu uuteen tutkimukseemme kuluttajien käyttäytymisestä ja heidän odotuksistaan Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Lataa printtisuoran suunnittelukirja

1.1.2016

APUA MARKKINOINNIN SUUNNITTELUUN Nappaa vinkit toimivan kampanjan rakentamiseen. Oppaassa on esimerkkejä tuloksellisen suoran luomisesta ja selkeät vinkit tekemiseen

Miten ihmisen aivot reagoivat mainontaan

13.12.2016

Digitalisaation myötä brändit voivat tavoittaa ja kommunikoida kuluttajien kanssa lukemattomilla tavoilla. Mutta kun halutaan aktivoida toimintaan, ovatko kaikki kanavat yhtä tehokkaita? Kanadan posti tutki kattavassa neuromarkkinoinnin tutkimuksessa, kuinka painettu suoramainos ja digitaalinen sähköposti- tai display-mainos vaikuttavat kuluttajan aivoihin ja mitkä ovat tehokkaimpia mediakanavia.

Lataa vinkit vientiin verkkokauppiaalle

23.11.2016

Laajenna verkkokauppaasi hallitusti yli rajojen.  Verkkokaupan parhaat ratkaisut ovat yrityskohtaisia. Lue nopeat vinkit onnistuneeseen markkinointiin, myyntiin sekä lisäarvoa tuovaan asiakaspalveluun.

LATAA: Miljoona muuttoa vuodessa -tutkimus

23.11.2016

Kuluttajan muutto on merkittävä tapahtuma, jolloin markkinoijan kannattaa olla hereillä. Tutustu suomalaisiin muuttajiin ja muuttohetken ostotarpeisiin lukemalla Miljoona muuttoa vuodessa -tutkimus.

Lataa opas aloittelevalle verkkokauppiaalle

23.11.2016

Mitä ohjelmistoja tarvitset verkkokaupan pyörittämiseen ja mitä kannattaa ottaa huomioon ohjelmistojen hankintaprosessissa? Mitä maksutapoja kuluttajat kaipaavat ja milloin varaston ulkoistaminen on ajankohtaista? Vastauksia saat Aloittelevan verkkokaupan oppaasta.

Lataa white paper: lisää kannattavuutta suoratoimituksilla

21.11.2016

Suoratoimitusten, eli dropshipping-mallin avulla voit laajentaa verkkokauppasi valikoimaa ilman, että otat tuotteita itse varastoitavaksi.  Tilaukset voivat liikkua valmistajalta suoraan asiakkaallesi, ilman että verkkokauppasi tarvitsee käsitellä tuotteita. Mallin ylivoimaisina etuina on mm. laaja tuotevalikoima, ilman varastoon sidottua pääomaa.

Lataa kuljetuksen tarkistuslista

10.11.2016

Kuljetuksen tarkistuslistan avulla voit käydä läpi rahtikuljetuksen vaiheet tilauksesta lähetyksen vastaanottamiseen. Näin voit varmistaa omalta osaltasi kuljetuksen sujuvan matkanteon.  Saat mm. tietää: Mitä rahtikirjan täyttämisessä on hyvä ottaa huomioon Miten rahditusperusteet liittyvät tilausprosessiin Ota näppärä check-list talteen.

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!