Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
1.12.2017

Osta työtä Suomeen -päivää vietettiin 1.12.2017. Käyttämällä Postin palveluita ostat suomalaista jatkossakin.

Postilla on Avainlippu-tunnus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Posti Oy:lle liiton jäsenyyden ja oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta. Suomalaista työtä edustava Avainlippu kertoo, että palvelu on tuotettu tai tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Tutusta Avainlipusta on helppo tunnistaa, että Posti tarjoaa työtä suomalaisille, on suomalainen yhtiö ja maksaa veronsa Suomeen.

Smartpost-automaatit valmistetaan Suomessa

Smartpost-automaatit valmistetaan Suomessa ja siihen tilatut palvelut ovat Postin kuljettamia. Helppokäyttöinen Smartpost-pakettiautomaatti on saatavilla asuin- ja toimistokiinteistöjen julkisiin tiloihin, esimerkiksi aulaan, ulkoiluvälinevarastoon tai kerhohuoneeseen. Pakettien vastaanottamisen lisäksi Smarposteihin voi palauttaa verkkokauppaostoksia tai jättää lähteviä kirjeitä tai paketteja – juuri silloin kun itselle sopii. Smartpost-automaatin voi tilata kiinteistöön osoitteesta posti.fi/smartpost.

Osta työtä Suomeen -päivää vietettiin perjantaina 1. joulukuuta 2017. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena oli saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa. Lue lisää kampanjasta Suomalaisen Työn Liiton sivuilta.

Osta työtä Suomeen ja valitse suomalainen toimitustapa jatkossakin! www.posti.fi/verkkokauppiaalle 

OTS_banneri_851x215.jpg

Aiheet: Verkkokauppa

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!