Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
18.6.2019

 

Turkulaiset verkkokauppiaat hoi – meillä on teille hyviä uutisia! Miltä kuulostaisi nostaa verkkokauppasi myynti aivan uudelle levelille tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuus vastaanottaa verkko-ostoksensa jopa saman päivän aikana? Toimitus asiakkaallesi nopeutuu aina vähintään yhden päivän. Postin pikatoimituksilla erotut eduksesi niin koti- kuin ulkomaisistakin toimijoista.

Fast track -pikakuljetuspalvelu on nyt saatavilla pääkaupunkiseudun ja Uusimaan lisäksi myös Turussa ja Turun ympäristössä.

Valittavanasi on kaksi eri kokoista palvelualuetta; hieman laajempi alue klo 9 jättöajalle tai suppeampi klo 13 jättöajalle. Palvelu skaalautuu joustavasti tarpeesi mukaan, lähetysmääristäsi riippuen. Asiakkaasi voi valita myös toimituspaikan joustavasti – paketti on haettavissa joko pakettiautomaatista klo 19 tai vaihtoehtoisesti toimitamme sen perille kotiin saakka klo 18-20 välillä.

Ole edelläkävijä ja päivitä pikatoimitusvaihtoehto verkkokauppaasi. Asiakkaasi ovat tyytyväisempiä ja kassavirtasi kiittää – kaikki voittavat!

Jotta pysyt ajan tasalla myös uusimpien palvelupisteidemme sijainnista, varmista, että käytössäsi on Postin Noutopisterekisteri (Location service) –rajapinta. Noutopisterekisteristä saat aina tiedon nimenomaan niistä palvelupisteistä, joihin on mahdollista valita pikatoimitus.

 

Kolahtiko? Täytä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Yes, please
 

Aiheet: Verkkokauppa

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!