Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
15.2.2016

Pakettiautomaatti

Toimitamme noudettavat paketit pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa noutopisteisiin myös lauantaisin. Kuluttaja-asiakkaasi saavat perjantaina käsitellyn paketin noudettavakseen heti lauantaina. Kuluttajat ovat ottaneet tämän palvelun erittäin hyvin vastaan. Loppuvuoden kokeilussamme suurin osa lähetyksistä noudettiin heti viikonlopun aikana tai viimeistään maanantaina, lauantain ollessa suosituin noutopäivä.

Pakettiautomaatit ja useimmat kaupoissa sijaitsevat postit palvelevat jo asiakkaita koko viikonlopun ja lisäksi useimmat Postin omat myymälät laajentavat aukioloaikaansa lauantaille maaliskuusta alkaen.

Lauantaitoimitukset tuovat lisää nopeutta verkkokauppojen tilaus-toimitusprosessiin

Nopea toimitus lisää asiakastyytyväisyyttä ja nopeuttaa verkkokaupan tilaus-toimitusprosessia. Postin mobiilisovellus auttaa asiakastasi ennakoimaan paketin saapumista. Kerro asiakkaallesi tästä edusta verkkokaupassasi näin:

Helpota arkeasi. Lataa kännykkään maksuton Postin mobiilisovellus. Sovelluksessa on automaattinen lähetysten seuranta, joka kertoo sinulle, missä pakettisi kulkee, ja antaa arvion saapumisajasta.

Aiheet: Tiedotteet, Videot

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!