Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
14.10.2016

 

Webinaari 7.3.2018: Seurattavien kirjeiden lähettäminen Posti SmartShip -tilauskanavasta

HUOM. palveluihin on tullut muutoksia vuoden 2019 aikana. Pika- ja arvokirjeistä löydät tietoa myös Kirjepalvelujen nettisivulta.

Muutoksista huolimatta webinaarissa on edelleen käyttöön liittyvää ajantasaista tietoa.

Ota käyttöön ja tutustu miten Posti SmartShip -tilauskanavasta lähetetään seurattavia kirjeitä*. Näytämme tilaamisen askel askeleelta esimerkin avulla ja kerromme aikaa säästäviä  ja työtä helpottavia vinkkejä. Webinaarissa esitellään myös lähetysten seuranta Posti Dashboardilta sekä asiointitunnusten tilaaminen ja pääkäyttäjän tehtävät.

 *Seurattavat kirjeet ovat: Kirjattuja kirjeitä, Saantitodistuskirjeitä, Postivakuutettuja lähetyksiä, Postiennakkokirjeitä, Pikakirjeitä ja Näytelähetyksiä (esim. laboratorionäytteet)

 

  

2016 webinaarit: Ohjeet Posti SmartShipin käyttöönottoon ja vinkkejä järjestelmän arkikäyttöön ja Näin korvaat Prinetti-moduulit Posti SmartShipillä 

Ota Posti SmartShip yrityksesi käyttöön niin pääset tilaamaan kuljetukset helposti ja nopeasti. Samalla tulostat myös kaikki tarvittavat kuljetusasiakirjat niin kotimaan kuin ulkomaan lähetyksiinkin.

Kuuntele webinaaritallenteista mitä hyötyä järjestelmästä on yrityksellesi ja miten otat sen käyttöön. Saat myös parhaat vinkin järjestelmän arkikäyttöön. Syväesittelyssä kerrotaan miten korvata Prinetti moduulit Posti SmartShipillä. 

Webinaareissa esitetyt kysymykset ja vastaukset voit lukea tästä (pdf)

Lisätietoa palvelusta Posti SmartShip

Ohjeet Posti SmartShipin käyttöönottoon ja vinkkejä järjestelmän arkikäyttöön

 

 

Näin korvaat Prinetti-moduulit Posti SmartShipillä 
 

 

Postin uudet kuljetuspalvelut

 
Uudet kuljetuspalvelut otettiin käyttöön 3.10.2016 Tutustu
 

Aiheet: Oppaat ja vinkit

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!