Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
12.4.2018

Kesä lähestyy – varauduthan tarvitsemiisi joustoihin nouto- ja jakelupalvelussa

Nyt kannattaa miettiä kevään tulevia myyntisesonkeja ja varata lisänoudot ajoissa. Huomioithan myös nouto- ja jakelupalvelun tarpeet kesälomien ajaksi ja muutokset hinnoitteluun palvelun keskeytyksessä.

Nouto- ja jakelupalvelulla säästät aikaasi

Nouto- jakelupalvelulla noudamme ennalta sovitusti lähetyksesi tiettyinä päivinä ja tuomme päivittäisen postin yritykseesi. Palvelu vapauttaa sinut keskittymään omaan liiketoimintaasi. Pyydä tarjous nouto- ja jakelupalvelusta.

Säännölliseen nouto- jakelupalveluun on mahdollista tehdä muutoksia esimerkiksi kesän loma-aikoihin liittyen.

Nouto- ja jakelupalvelu joustaa kuljetustarpeesi mukaan

Palvelua on mahdollista muuttaa tai keskeyttää määräajaksi tai yksittäiselle päivälle. Veloitamme muutoksista hinnaston mukaisen maksun.

- Näin teet määräaikaisen keskeytyksen

Ilmoita määräaikaisesta palvelun keskeytyksestä esim. kesäloman ajaksi keskeytyslomakkeella. Kuukausimaksu veloitetaan normaalisti. Palvelun kuukausimaksua ei hyvitetä pidempienkään keskeytysten osalta. 

- Näin muutat aikataulua määräajalle

Pyydä aikataulumuutokset esim. kesäloman ajaksi, vähintään viikkoa ennen muutoksen alkua keskeytyslomakkeella. Tarkistamme, onko aikataulumuutos mahdollinen. Määräaikaisen aikataulumuutoksen kesto on vähintään viikko ja enimmillään 2 kuukautta.

Veloitamme määräaikaisesta Nouto- ja jakelupalvelun aikataulumuutoksesta yhden tunnin hinnan. Hinnastossa kohta: Veloitus muusta työstä.

- Näin teet muutospyynnön yksittäiselle päivälle 

Yksittäisen aikataulumuutoksen esim. juhlapyhien aatolle voit tehdä kuljetustilauksella. Täytä kuljetusohjeisiin ko. noudon korvaavan päivän nouto- tai jakelukäynti. Muista ilmoittaa ajoissa! Vastaamme ja kerromme, onnistuuko aikataulumuutos.

Yksittäisistä aikataulumuutoksista veloitetaan erillisnoudon hinta.

- Jos lähdössä on sovittua suurempi erä noudettavia lähetyksiä 

Ilmoita sovitusta noudosta poikkeavasta kuljetusmäärästä kuljetustilauksella kuljetustilauksella, jolloin varaudumme noutamaan isomman määrän lähetyksiä. Voimme tarvittaessa tulla myös sovitusta noutoajasta poikkeavaan aikaan.

Noutomäärän muutoksista veloitetaan erillisnoudon hinta.

Muutoksen voi tehdä myös puhelimitse p. 0200 92000 esim. aikatauluun yksittäiselle päivälle tai tilata noudon sovittua suuremmalle määrälle. Puhelimitse tehdyistä tilauksista veloitamme käsittelymaksun (6,85€/kuljetus + alv). 

Yksittäisen nouto- tai jakelukäynnin peruminen ja kuljetuslaatikoiden tai rullakoiden lisätilaus veloituksetta

Soita meille, jos tiloissasi on ylimääräisiä rullakoita tai postituslaatikoita tai tarvitset näitä lisää kuljetukseen. Tuomme ja noudamme ne veloituksetta normaalin käynnin yhteydessä. Myös yksittäisen käynnin peruuttaminen onnistuu puhelimitse veloituksetta, kun teet sen edellisenä päivänä. P. 0200 92000.

Aiheet: Oppaat ja vinkit

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!