Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
19.5.2016

Ylioppilaslakki postimerkki

Kevään ja kesän kuuma korttisesonki on edessä: pian muistetaan valmistujia, onnitellaan sankareita, lähetetään kutsuja juhliin ja terveisiä kesäreissuista. Löydä oma korttityyppisi ja ota kaikki irti korttien lähettämisestä.

Metsästäjä-keräilijä

(Vaatii hoksottimia, muistia ja onnea löytöjen tekemisessä.)

Koska sinulle korttien lähettämisessä on tärkeintä, että kortti merkitsee vastaanottajalle jotain erityistä. Näet vaivaa sopivan kortin löytämiseen, vaikka kirpparilta. Oikea vastaanottaja ilahtuu varmasti Kouvolan keskustaa kuvaavasta 80-luvun maisemakortista.

Uraohjus

(Vaatii Muistajan osoitekirjan, tietokoneen ja mahdollisesti uran sekä lapsia.)

Koska olet ahkera, kiireinen ja tarmokas töissäsi, mutta haluat raportoida lasten kehittymiset sukulaisille ja ystäville kaikella kunnialla. Postikortti netistä on uraohjuksen unelma. Osoitteet ovat aina ajan tasalla Muistajan osoitekirjassa, josta ne voi nopeasti siirtää korteille. Kiireen keskeltä lähtee ihana valokuvakortti 50 läheiselle, ihan helposti ja supernopeasti.

Reissari

(Vaatii älypuhelimen ja luottokortin, ei vaadi paljoa rahaa. Paitsi ehkä se matka.)

Koska rakastat reissaamista ja napsit huikeita kuvia puhelimeesi. Puhelimeen kannattaa tosiaan ladata valmiiksi Posti-appi, sillä ikioma postikorttikuva kertoo kohteesta paremmin kuin tuhat sanaa. (Ja valehtelee. Kuvan muokkaus aurinkoisemmaksi on ihan okei.)

Hyväntekijä

(Vaatii ainoastaan hyvää tahtoa ja piipahduksen postissa tai kaupassa.)

Koska ajattelet usein muiden parasta ja haluat tehdä hyvää. Hyväntekeväisyyskortilla on mukava piristää vastaanottajaa ja lisäiloa saa tiedosta, että kortin lähettäminen ilahduttaa vastaanottajan lisäksi välillisesti vaikkapa maailman lapsia.

Käsistään kätevä

(Vaatii ihan vaikka mitä! Taitoa, tarvikkeita ja pitkää pinnaa.)

Koska olet taitava ja nautit käsilläsi tekemisestä. Askartelet kortit usein itse, vaikka se vaatiikin aikaa. Korttejasi todella odotetaan, olet myös joulukorttien kuningatar. Lähetät kortit kirjekuorissa, jotta irralliset härpäkkeet eivät vahingoitu koneellisessa käsittelyssä.

Suosittu ilahduttaja

(Vaatii almanakan ja lämpimiä ajatuksia, ystäväpiiri kyllä pysyy.)

Koska muistat syntymäpäivät, nimipäivät, valmistujaiset ja sesongit. Ymmärrät, että ystävää on mukava muistaa kortilla myös muuten vaan, osaat ilahduttaa arkenakin. Kortteja ja merkkejä ostat vaikka maitokaupasta. Varastossasi onkin aina muutama onnittelukortti merkkipäiviksi ja pari kissakorttia sekakäyttöön. Ja niitä hieman erikoisempiakin kortteja, koska oikeasti meissä kaikissa on myös hieman metsästäjä-keräilijää. 

Postimerkkejä jokaiseen makuun: www.posti.fi/ostoksille

Mik_korttityyppi_olisit_-_Johanna_Rouhe.png

 

Kirjoittanut Postin tuotepäällikkö Johanna Rouhe.

 

 

 

 

 

 

Erotu postimerkillä

 
Jokainen löytää suosikkinsa Postin laajasta postimerkkivalikoimasta! Katso ja ihastu
 

Aiheet: Blogi

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!