Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
7.6.2018

Rahtikirjan sähköistyminen on alkanut. Olemme ottaneet käyttöön tiedonkeruun sähköiset ominaisuudet perinteisen paperisen rahtikirjan rinnalle. Suurin käytännön muutos sekä lähettäjälle että vastaanottajalle on se, että kuittaukset tehdään kuljettajan mukana olevalle tiedonkeruulaitteen ruudulle ja mahdolliset varaumat kerätään tiedonkeruulaitteella. Lähetyksen vastaanottaja näkee kuljetuksen aikana tehdyt poikkeamat luovutuksen yhteydessä tiedonkeruulaitteelta. Sähköinen kuittaustieto otettiin käyttöön skannatun rahtikirjan rinnalle.


Uutta raportoinnissa 

Posti Dashboardin käyttäjät saivat uusina ominaisuuksina käyttöönsä rahtilähetysten info-näkymän sekä ePODin eli sähköisen kuittaustiedon. Info-näkymästä näet lähetysten tiedot sekä niihin mahdollisesti tehdyt poikkeamat ja varaumat kuljetuksen aikana. ePOD korvaa skannatun rahtikirjan. ePOD on saatavissa 1 tunnin sisällä lähetyksen toimituksesta, mikäli lähetykselle ei ole tehty poikkeamia, ja poikkeamatapauksissakin seuraavan työpäivän aikana.

Asiakkaat, jotka eivät vielä tilaa sähköisesti

Säästä ja ota ilmainen kuljetusten tilauskanava Posti SmartShip käyttöösi tästä. Saat käyttöösi kaikki sähköisen rahtikirjan tuomat edut ja vältyt ylimääräisiltä tallennus- ja palvelumaksuilta, jotka perimme yritykseltäsi nyt, kun tallennamme tilauksen puolestasi järjestelmään

 

Tutustu rahtipalveluun tästä!

 

Aiheet: Logistiikka, Tiedotteet

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!