Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
24.10.2016
kala_1000_150_72.jpg
Postin strategiana on kasvaa elintarvikelogistiikassa. Palvelemme jo entuudestaan elintarvikelogistiikassa esimerkiksi noin 100 kunnan ateriakuljetuksissa, ruoan verkkokauppakuljetuksissa, panimoteollisuuden juomalogistiikassa, yritysten kuivaelintarvikkeiden toimitusketjuratkaisuissa sekä leipomotuotteiden kuljetuspalveluissa. Postin tavoitteena on palvella elintarvikelogistiikassa kokonaisvaltaisesti kaikkia elintarvikealan toimijoita Suomessa.

Jatkamme strategian mukaista kasvua elintarvikelogistiikassa ja lämpötilasäädeltyjen tuotteiden kuljetuksessa. Ostimme 10.8.2016 Veine Oy:n ja 10.10.2016 Kuljetus Kovalainen Oy:n. Näiden kauppojen myötä pystymme toteuttamaan strategiaamme nopeasti ja tehokkaasti. Yhdessä voimme panostaa vahvemmin elintarvikelogistiikan kehitykseen ja kilpailukyvyn parantamiseen esimerkiksi runkoliikenteen ja paikallisten terminaalitoimintojen osalta.

Kaupat tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin Postin kuin Veinen ja Kuljetus Kovalaisen nykyisille asiakkaille. Kattava kuljetusverkosto ja terminaaliverkosto sekä ammattitaitoinen logistiikkaosaaminen mahdollistavat elintarvikelogistiikan asiakkaille liiketoiminnan kasvua logistiikkaratkaisuiden osalta.

 

Tutustu Kuljetus Kovalainen Oy:n kauppaan.

Lue lisää Veine Oy:n kaupasta.

Aiheet: Logistiikka

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!