Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi

Paketti- ja rahtilähetykset syyskuussa samaan seurantatyökaluun

Rahtipalveluiden lähetysten seurantaa, poikkeamahallintaa ja ennakkoviestintää on viimeisen vuoden aikana kehitetty asiakkailta saatujen palautteiden ja toiveiden mukaan. Nyt voimme iloksemme tuoda asiakkaidemme käyttöön työkalun, joka mahdollistaa tehokkaan lähetysten kokonaistilanteen seurannan ja raportoinnin. Palvelu otetaan käyttöön syyskuussa Posti Dashboard -palveluna (entinen nimi Pakettien Dashboard). Pakettiasiakkaille palveluun tai käytettävyyteen ei tule muutoksia, palvelu paranee laajentuen kattamaan myös rahdin palvelut.

Lähetysten seurantaa varten tarjoamme käyttöösi laajat ja tehokkaat hakuvaihtoehdot. Mikäli olet sopimusasiakkaamme ja käytät Posti SmartShip -palvelua tai olet EDI-asiakkaamme, näet reaaliaikaisesti yhdellä näkymällä, missä lähetyksesi kulkevat, olivatpa ne paketti- tai rahtilähetyksiä.

Dashboard-palvelulla parannat esim. yrityksesi asiakaspalvelua

Dashboard-palveluun voit asettaa erilaisia poikkeavuushälytyksiä toimitettaviksi sähköpostiin tai kännykkään - käyttäjän lisäksi myös muille henkilöille esim. asiakaspalveluun.  Poikkeamailmoitukset ja raportit saat myös Excel-muotoon jatkomuokkausta varten.

Käyttäessäsi rahtipalvelua voit valita ennakkoilmoituksen. Tällöin esimerkiksi vastaanottajalle lähtee tieto, milloin lava on lähtenyt liikkeelle ja näin myös helpottaa vastaanottajan oman työn ennakointia. Voit asettaa rahtilähetyksille myös hälytysviestintää sen mukaan, mikäli tiettyyn ajanjaksoon ei ole tapahtunut lähetystenluentaa.

Palvelu auttaa yritystä parantamaan omaa asiakaspalveluaan. Mikäli asiakas tiedustelee verkkokaupan asiakaspalvelusta ostamansa tuotteen toimituksesta, asiakaspalvelija voi kertoa lähetyksen tilanteen tarkistamalla sen Dashboardista puhelun aikana.

Sovelluksen käyttö ja käyttöönotto ovat maksuttomia.

Dashboard-palvelu on maksuton ja se on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelun käyttö tapahtuu Postin asiointiportaalin kautta tai suoraan Posti SmartShip -työkalusta.

Tutustus palveluihin:

Aiheet: Logistiikka

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!