Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
24.10.2017

Tiesithän, että voit tilata kaikki Postin paketti- että rahtilähetykset yhden tilauskanavan, Posti SmartShipin kautta. Tulostat järjestelmästä kuljetusasiakirjat, tilaat kuljetuksen ja hallitset omia osoitetietojasi. Lisäksi saat käyttöösi kätevän Dashboard-palvelun.

Kattavalla Dashboard-palvelulla parannat asiakaspalvelua

Postin kuljetusten Dashboard auttaa yritystäsi parantamaan omaa asiakaspalveluanne. Mikäli asiakas tiedustelee ostamansa tuotteen toimituksesta, asiakaspalvelustanne voidaan heti puhelun aikana kertoa lähetyksen tilanne tarkistamalla se Dashboardista.

Dashboard-palveluun voit asettaa erilaisia poikkeavuushälytyksiä toimitettaviksi sähköpostiin tai kännykkään - käyttäjän lisäksi myös muille henkilöille esim. asiakaspalveluun. Poikkeamailmoitukset ja raportit saat myös Excel-muotoon jatkomuokkausta varten.  Hälytysten ja ilmoitusten käyttö on toistaiseksi maksutonta.

Näin saat Posti SmartShip- ja Dashboard -palvelut käyttöösi

Saat Dashboardin ja Posti SmartShipin käyttöösi asiointiportaalista kun yritykselläsi on sopimus Postin logistiikkapalveluista.

Yrityksesi pääkäyttäjä hallinnoi asiointitunnuksia

Yrityksestäsi tarvitaan pääkäyttäjä, jolle perustamme asiointitunnuksen. Pääkäyttäjä hallinnoi yrityksesi tunnuksia ja myöntää tarvittaessa käyttöoikeuksia yrityksesi työntekijöille. Jos sinulla ei ole vielä asiointitunnuksia, ole yhteydessä yrityksesi pääkäyttäjään. Pääkäyttäjä voi antaa sinulle tarvittavat oikeudet Posti SmartShipiin.

Pääkäyttäjä toimii Postin yhteyshenkilönä ja saa tietoa esim. järjestelmään liittyvistä muutoksista. Tilaa pääkäyttäjän tunnukset täältä. Käsittelemme tilaukset 1-3 työpäivän kuluessa. Pääkäyttäjä saa sähköpostitse kutsun rekisteröityä Postin asiointiportaalin pääkäyttäjäksi.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin osoitteessa www.posti.fi/smartship

Tarratulostin helpottaa osoitekorttien tulostusta

Posti SmartShipistä on helpointa tulostaa osoitekortit suoraan tarroille. Meiltä voit tilata käyttöösi kuljetusasiakirjatulostimen, jolla tulostat pakettiosoitekortit ja kollitarrat niin kotimaahan kuin ulkomaille lähteviin lähetyksiin. Tilaa tästä tarratulostin käyttöösi nyt -15% tutustumishintaan.

Käytä näitä, jos lähetät vain muutaman paketin viikossa tai tarvitset yksittäiselle lähetykselle rahtipalvelua

  • Jos lähetät paketteja vain satunnaisesti, on helpoin tapa tilata ja ostaa palvelu maksukortilla verkosta
  • Yksittäiselle rahtilähetykselle voit tehdä tilauksen tästä ja se veloitetaan laskulla. 

Muutosaikataulu

Seuraavat tilaustavat ja osoitekortit poistuvat käytöstä alla olevan aikataulun mukaisesti:

poistuvat-tilauskanavat-10-2017.jpg

postin-uudet-tilauskanavat.jpg

 

Aiheet: Logistiikka

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!