Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
26.4.2019
jouko-lehtonen

Kirjoittaja Jouko Lehtonen johtaa Postin Varastopalvelut -liiketoimintaa. 

Monesti huomion meillä Postissa vie joulu ja eritysesti verkkokaupan pakettivirrat. Vaikka vuoden viimeinen kvartaali on kiistatta kiireinen myös sopimuslogistiikassa, tuttavien kesken varastopalveluissa, on meillä suuri volyymipiikki myös maalis-toukokuussa.

Yritämme kuumeisesti ennustaa tarkkaa päivämäärää grillikansan heräämiselle joka vuosi – apuna ovat niin muuttolinnut kuin sammakot.

Kun lumet alkavat vihdoin väistymään ja aurinko alkaa lämmittämään pihanurmea, ryntää suomalainen grillikansa lähimpään rautakauppaan, hypermarkettiin, halpamarkettiin tai puutarhakauppaan hakemaan uuden grillin. Kuka nyt viimevuotisella enää grillaisi? Samassa huomataan, että pihakalusteet, ruohonleikkuri ja terassi näyttää enemmän tai vähemmän aikaansa eläneeltä uuden grillin rinnalla, ne täytyy päivittää myös!

Kaikki tämä positiivinen energia purkautuu hankintavimmana, mikä aiheuttaa positiivisen kiireen varastoilla.

Postin varastoissa yli 50 % suomalaisten grilleistä

Pelastamme kirjaimellisesti suomalaisen grillikansan varastoimalla suuren osan Suomeen talvenaikana saapuneista grilleistä, polkupyöristä ja puutarhakalusteista. Uskaltaisin jopa väittää, että varastoimme yli 50% kaikista Suomeen saapuneista grilleistä! Saavutus sekin!

Varastopalvelut siis toimivat hyvin tärkeänä puskurina mahdollistaen niin päivittäistavaroiden kuin kulutustuotteiden saatavuuden lähikaupasta sesongin ollessa suurimmillaan.

Grilli täydellisellä ajoituksella 

Olemme Suomen johtava varastopalveluiden tarjoaja ja tuotamme palvelua niin pienille yrityksille, verkkokaupoille, kuin suurille monikansallisille brändeille. Toimimme asiakkaidemme ehdolla ja olemme erittäin kriittinen osa asiakkaiden toimitusketjua.

Olemme onnistuneet toimitusaikalaadussa, eli grillit(kin) lähtevät kauppoihin ja asiakkaille juuri haluttuun aikaan ja lokaatioon. Ensikerralla (kenties jo nyt keväällä?) kun vaihdat grilliä, uskallan luvata sen kulkeneen hyvin suurella todennäköisyydellä meidän varastotilojen läpi.

Kaipaatko uutta grilliä?

Arvomme yhden grillin toukokuun 31. päivä. Osallistu arvontaan, toimitamme grillin sinulle haluttuun osoitteeseen Manner-Suomessa. Kuljetuspalvelummehan kattavat koko maan – myös elintarvikkeiden osalta (kyllä, lämpötilasäädellyt kuljetus- ja varastointipalvelut saat myös meiltä)!

 Kirjoittaja Jouko Lehtonen johtaa Postin Varastopalvelut -liiketoimintaa. Hän on intohimoinen grillaaja, ja on oman grillauskauden jo avannut. Tavoitat hänet varastopalvelut-asioissa osoitteesta: etunimi.sukunimi@posti.com)

 

Aiheet: Logistiikka

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!