Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi

Posti Kotipalveluissa työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja vanhustyön ammattilaisia

Posti Kotipalvelut tarjoaa kotihoitoa ja henkilökohtaista apua kuntien kumppanina kymmenillä paikkakunnilla. Kotipalveluiden myötä Postiin on tullut noin 400 hoiva-ammattilaista ja henkilökohtaista avustajaa.

Jenni Lalli on vanhustyön asiantuntija, geronomi, joka keskittyy Posti Kotipalveluissa kotihoidon tehtäviin. Asiakkaan kotona asumisen sairauksista tai korkeasta iästä huolimatta mahdollistavat monipuoliset palvelut. Jennin työssä asiakkaan kohtaaminen on keskiössä.

− Menemme asiakkaan kotiin tekemään hänen ehdoillaan kokonaisvaltaista hoitoa. Huolehdimme lääkehoidosta ja muusta, mistä asiakas ei itse pysty huolehtimaan. Hoitajat tuntevat asiakkaiden tavat ja elämänviisaudet. Työssä oppii ymmärtämään todella hyvin erilaisia ihmisiä, Jenni sanoo.

Posti Kotipalvelut on inspiroiva työpaikka

Jenni toimii Posti Kotipalveluiden Seinäjoen tiimissä. Työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle.

− Työ edellyttää, että ollaan tarkkana ja kärppänä. Asiakkaat on hoidettava joka tilanteessa. Meidän työporukka on ammattitaitoista ja joustavaa, sillä työpäivät ovat kaikki erilaisia. Meillä on säännöllisiä asiakkaita mutta paljon myös kertaluontoisia käyntejä, Jenni kertoo.

Posti Kotipalvelut tarjoaa palveluja osana kuntien kotihoitoa. Palveluita voi monilla paikkakunnilla myös ostaa palveluseteleillä tai yksityisesti. Rekrytoimme uusia kotihoidon ammattilaisia ja henkilökohtaisia avustajia eri puolilla Suomea. Katso avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus täältä.

 

Aiheet: Kotipalvelut

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!