Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
14.3.2018
Johanna Rouhe

Kirjoittajan terveiset

Korttien tuotepäällikkö Johanna Rouhe rakastaa kauniita postikortteja ja muistaa niillä myös usein ystäviään. 

Johanna toivottaa kaikille aurinkoista pääsiäistä.   Muistakaa ilahduttaa toisianne!

Pääsiäinen osuu eri vuosina eri ajankohtiin. Tänä vuonna pääsinen on maaliskuun lopussa. Kevätaurinko alkaa pikkuhiljaa lämmittämään ja talven selkä on taittumassa. Pääsiäisaikaan mahtuu niin iloa, suklaamunia kuin yhdessäoloakin.  Pääsiäinen - mikä ihana syy olemiseen.  

 

Tuo kevät kotiin

Vaikka ulkona ei vielä näy paljoa vehreyttä, sitä voi tuoda ja luoda kotiin. Istuta rai-ruohoa. Muina aikoina lautasellinen ruohoa vaikuttaisi erikoiselta, mutta ei pääsiäisenä. Silloin ruoho on hyvä katseenvangitsija. Pari kananpoikaa villalangasta saattaa voimistaa positiivista vaikutusta. Kerää oksia, kasvata silmuja, ihaile pajunkissoja. Ah mikä vaikutus. Vaikka muina aikoina risut maljakossa (taikka edes täysvihreä vihta),  eivät olekaan yleisiä, niin pääsiäisenä vaikutelma on kerrassaan keväinen. 

Osta suklaamunia

Tämä kannattaa muistaa varsinkin ennen kuin pienten virpojien vierailuja on odotettavissa. Jos tuuri käy, voi kohtuullisella namivalikoimalla saada ihanan kimpun värikkäitä virpomisoksia. Toisaalta, jos virpojia ei käy, voi namit nauttia parempiin suihin ja askarrella virpomisoksia itsekin. (Näin saa myös tyyliltään tasalaatuisia ja yhteensopivia oksia.)

Kirjoita postikortteja

Kortteja voi lähettää ystävilleen milloin vain, ilahduttamisen idea riittää perusteeksi. Jos kortin lähettäminen ujostuttaa tai  kaipaat muodollisempaa syytä muistaa ystäviäsi, toivota postikortilla hyvää pääsiäistä!

Käy kirjastossa

Pääsiäinen  on omalla tavallaan kiireetön juhla, erityisvalmisteluiden stressiä tai ”pääsiäiskiireitä” ei koeta monissakaan kodeissa. Juhlaan liittyvän vapaa-ajan voi käyttää niinkin rennosti kuin kirjoja lukien, elokuvia katsellen, musiikkia kuunnellen ja ulkoillen. Ja leväten. Pakollisia kuvioita pääsiäiseen liittyy hyvin vähän ja nekin ovat aika rentoja. (Syö munia. Syö mämmiä. Syö suklaata. Tähän kykenen itse aivan stressittä.)

Aiheet: Pinnalla

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!