Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
28.9.2018

Syksy käynnistyy upealla uutisella: Posti ja sisälogistiikan edelläkävijä Transval Group yhdistävät voimansa ja pystyvät pian tarjoamaan asiakkailleen ennennäkemättömän logistiikan palvelukokonaisuuden.

Postin strategisena tavoitteena on uudistuminen ja kasvu logistiikan ulkoistusratkaisuissa. Uskomme, että digitalisaation ja palveluiden lisääntyvä kysyntä tarjoavat kasvumahdollisuuksia Suomessa toimiville yrityksille ja niiden toiminnan mahdollistajana Postille. Siksi ryhdymme nyt merkittävään tekoon strategiamme toteutuksessa ja ostamme yhden sisälogistiikan johtavista palveluntarjoajista, Transval Groupin.

posti_transval_henkilot-5563

Kuvassa Postin Harri Kämppä, Sari Helander ja Transvalin Risto Vilo

Herkullinen palvelukokonaisuus

Yhdessä Transvalin kanssa pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.

Tarjoamamme on kuin hyvän ravintolan menu: me tuomme pöytään laajimman valikoiman parhaista raaka-aineista valmistettuja ruokalajeja, ja asiakkaamme valitsevat juuri omia tarpeitaan vastaavan kokonaisuuden, joka yksittäisinä tai upeana kokonaisuutena.

Me tulemme juuri sinne missä meitä tarvitaan ja sillä laajuudella, joka asiakastamme tehokkaimmin palvelee.
Menustamme löytyvät asiakaskohtaiset kuljetusratkaisut, varasto- ja lisäarvopalvelut, sisälogistiikka eli tekeminen asiakkaan luona tai ammattiosaajat muuttuvaan tarpeeseen. Osa asiakkaistamme tilaa koko menun; silloin puhumme logistiikan kokonaisulkoistuksesta. Osa haluaa yhden pääruoan, esimerkiksi sisälogistiikan palvelut. Tai vain alkupalaa, kuten henkilöstöä jonkin sesongin tekemiseen.

Ulkoistuspolun voi aloittaa mistä tahansa kohdasta, nauttia sen osat haluamassaan järjestyksessä ja tilata turvallisin mielen: kaiken tuottaa tehokas ja laadukas keittiö suurkeittiön tehokkuudella ja huippukokkien laadulla.

Palvelumalliimme kuuluu asiakkaidemme toimintojen jatkuva kehittäminen ja tehostaminen, joten monen nälkä kasvaa syödessä.

Miksi juuri Transval?

Transval on sisälogistiikan edelläkävijä. Sen toiminnan ytimessä on asiakaslähtöisyys: Transval on äärimmäisen asiakasorientoitunut yritys, joka elää ja hengittää tehostaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa. Transval onkin toimialallaan Suomen ykkönen lean-menetelmien hyödyntämisessä ja käyttää toiminnassaan digitaalisia henkilöstön ohjaamisen järjestelmiä.

Kun Transvalin huippuosaaminen sisälogistiikan tuottamisessa etenkin kaupan alan ja raskaan teollisuuden yrityksille yhdistyy Postin vahvaan kokemukseen varasto-, kuljetus- ja lisäarvopalveluista, syntyy jopa Euroopan tasolla ainutlaatuinen palvelukyvykkyyksien kokonaisuus.

Joustologistiikkaa ja riskipuskuria

Postilla on jo hyvää kokemusta myös sisälogistiikkamarkkinasta: perustimme vuosi sitten sisälogistiikkaan erikoistuneen Flexo Palvelut Oy:n. Flexossa kutsumme suoriteperusteisen sisälogistiikan ja Postin palveluiden yhdistelmää joustologistiikaksi.

Joustologistiikka on yhtä kuin asiakkaiden logististen tarpeiden joustava ratkaiseminen ja riskipuskurin luominen asiakkaan toimintaan. Joustologistiikan voi valjastaa tasapainottamaan kausi- ja sesonkivaihteluita, optimoimaan materiaalivirtoja, tehostamaan ja kehittämään toimintoja ja tuottamaan kustannussäästöjä, muuttamaan kiinteitä kuluja juokseviksi eli lyhyesti: parantamaan asiakkaiden kilpailukykyä.
Monituhatpäinen, ketterästi ja joustavasti toimiva ammattilaisten joukko ja osaamisen keskittymä varmistamaan toimialariippumattomasti asiakkaalle juuri heidän tarpeitaan vastaavat ratkaisut.

Joustavasti, ketterästi, laadukkaasti

Yhteinen tavoitteemme on huikea asiakastyytyväisyys ja maine erinomaisena työnantajana. Yhdessä olemme asiakkaita palveleva, vahva logistiikan ulkoistuskumppani. Mottomme on, että meiltä asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa logistiikan ulkoistuspalvelut. Joustavasti, ketterästi ja laadukkaasti.
Ensin odotamme kuitenkin Kilpailuviranomaisen hyväksynnän kaupalle, siihen saakka kumpikin osapuoli tarjoaa vain omia palvelujaan.

Menestystä syksyysi!

Terveisin
Harri Kämppä
johtaja, Postin Toimitusketjuratkaisut


Osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Posti ostaa Suomen Transval Group Oy:n koko osakekannan. Kauppa ei kuitenkaan vielä ole toteutunut vaan sen toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Ennen kuin kauppa on toteutunut, Postin ja Transvalin on toimittava markkinoilla täysin itsenäisesti ja erillään sekä kilpailtava kuten tähänkin asti.

Lisätietoa tiedotteessamme

  Lue lisää
 

Aiheet: Logistiikka

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!