Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
7.6.2019

Digitalisaatio on muuttanut viestien ja laskujen lähettämistä siten, että ne lähetetään aikaisempaa useammin sähköisesti. Onko siis perinteinen postittaminen jäänyt jo historiaan? Eipä suinkaan.

Vaikka kotiin tulevan postin määrä on vähentynyt, on paperilla edelleen paikkansa. Kuluttajat aktivoituvat tutkitusti paremmin paperipostista kuin helposti massaan hukkuvista sähköisistä viesteistä - konkreettisen kirjeen kädessä pitäminen tuottaa ihmisille enemmän mielihyvää kuin sähköpostin silmäileminen. Käsin kosketeltava viesti säilyy myös kuluttajien mielissä pidempään. Miksi siis jättää toimiva tapa unholaan? Kun lähetät päivittäispostia, yksittäisiä kirjeitä tai pientavaraa, on Postilla tähän  kätevä ratkaisu: Postikuori.

Nopea lähetys ja brändi-ilmeen mukainen ulkoasu

Postikuori on yrityksellesi brändätty kirjekuori tai pakkaus, jonka postimaksu on jo valmiiksi maksettu. Postikuori eroaa tavallisista kuorista persoonallisella ulkoasullaan; siihen saat painatettua yritysilmeen mukaiset painatukset tai logon. Kuoren ulkoasun suunnittelet ja tilauksen teet kätevästi Postikuorikaupassa, jossa voit valita oman suosikkisi useiden kirjekuorien ja pakkauksien joukosta.

postikuori-oranssi-tyyny-280
Postikuori helpottaa kaikkien yritysten ja yhdistysten arkea

Postikuorella lähetät sekä päivittäistä että harvemmin lähetettävää postia. Voit tilata kuoria kulloisenkin tarpeen mukaan, eli Postikuoret soveltuvat myös pienten yritysten käyttöön. Kiireellisiinkin lähetyksiin on nyt ratkaisu, Postikuoren Pikakirje. Tilaamasi kuoret saat käyttöösi nopeasti, jopa 2-3 päivässä.

Lähettämisen helppous onkin Postikuoren olennainen ominaisuus; kuoren päälle vain vastaanottajan osoite, viesti tai materiaali sujautetaan sisälle ja kuori matkaan. Voit jättää Postikuoren vaikkapa kotimatkallasi lähimpään kirjelaatikkoon tai Postin palvelupisteeseen. Erityisesti pienillä resursseilla toimiville on tärkeää, että arjen rutiinit sujuvat mahdollisimman vaivattomasti.

 

Miksi Postikuori on ylivoimainen verrattuna tavalliseen kuoreen:

  • Valmiiksi maksettu kuori säästää aikaasi
  • Brändisi tunnettuus kasvaa yritysilmeen mukaisesti personoidulla kuorella
  • Sopii niin suurille kuin pienillekin yrityksille ja yhdistyksille
  • Sopivan kokoiset tilauserät kulloisenkin tarpeen mukaan
  • Postikuoren Pikakirjeellä saat kiireelliset lähetykset nopeasti perille

Kyllä kiitos, haluamme helpottaa yrityksemme arkea!

  Postikuorikauppa
 

Aiheet: Postittaminen

Lisää aiheesta:

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!