Kaikki artikkelit Palaa: Posti.fi
27.11.2018

En betydande andel av avsändarna och emottagarna på företagen (t.ex. inom den tillverkande industrin) håller stängt under mellandagarna och på nyårsafton. Försäkra dej om att skicka din fraktförsändelse i tid, så att den når emottagaren vid den tidpunkt du önskar.Fraktförsändelserna skall vara avhämtade senast på onsdag 19.12.2018 för att hinna fram till jul.

Livsmedels-, medicin-, dryckes- och reservdelsförsändelser samt fraktförsändelser som distribueras som hemleverans levereras alla vardagar. Övriga fraktförsändelser delas ut 27–28.12 och 31.12 endast i tätorter med avhämtningstrafik där de mottagande företagen håller öppet. Utdelningens omfattning varierar enligt ort.

Mellan jul och nyår håller vi också ledigt 

Postis fraktnätverk och terminaler fungerar alla vardagar, men utdelningstrafiken är begränsad mellan jul och nyår. De allmänt utlovade leveranstiderna gäller inte under veckor med söckenhelger.

Julens viktigaste dagar:

  • Försäkra dej om att leveransen kommer fram till jul – gör transportbeställningen senast onsdagen den 19 december 2018 för leveranser som avhämtas samma dag.
  • En beställning som görs fredag 21.12 delas ut efter jul.
  • Den 27.12, 28.12 och 31.12 ordnas avhämtningen enligt beställning och utdelningen sker begränsat.
  • På onsdagen den 2 januari 2019 fortsätter verksamheten enligt normala tidtabeller.

Om du har frågor kan du kontakta din egen försäljare eller skicka ett meddelande till yritysasiakaspalvelu@posti.com – vi svarar

 

Aiheet: Logistiikka, Tiedotteet

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!