Palaa: Posti.fi

7 käytännön neuvoa verkkokaupan kansainvälistymiseen

20.3.2017

7 vinkkiä kansainvälistymiseen Olen ollut tekemisissä suomalaisten verkkokauppojen kanssa kymmenen huimaa vuotta ja päässyt seuraamaan läheltä verkkokauppojen kehitystä joskus jopa kivijalan takahuoneesta useiden varastojen kansainväliseksi verkkokaupaksi. Eri tutkimusten ja asiakkailta saatujen tietojen perusteella lokalisointi ja paikallisten tarpeiden ja tottumusten huomiointi tuovat usein..

Postin vuosikertomus ja yritysvastuuraportti 2016

13.3.2017

Posti ja Sinebrychoff tekivät merkittävän lisäsopimuksen juomalogistiikasta

9.3.2017

Posti ja Sinebrychoff ovat allekirjoittaneet merkittävän lisäsopimuksen juomalogistiikan palveluiden laajentamisesta. Sopimusten myötä Posti hoitaa Sinebrychoffin tuotteiden siirtokuljetukset, jakelut, hyllytykset ja paluulogistiikan kattavasti lähes koko Suomessa. Palvelun ulkopuolella on Etelä-Suomen suorajakelualue, Rovaniemen/Lapin jakelu, Kajaani-Koillismaa-alue ja osa Kuopion terminaalin..

Postilta saumaton palvelu muotiammattilaisille

8.3.2017

Tiedätkö, että muotilogistiikan ammattilaiset käsittelevät Postin palvelukeskuksissa tekstiilejä, asusteita ja vaatteita huipputason työvälineitä käyttäen? Asiakkaita ovat verkkokaupat, vaatemyymälät, kauppaketjut, tavaratalot ja muut muodin alalla toimivat. Muotivaatteet näyttävät harvoin muodikkailta meille saapuessaan  Vaatteet ovat usein tiukasti pakattuina, eivätkä ole sellaisenaan myynti-..

Paketit ja palvelut oman talon eteiseen Espoon Painiityssä

8.3.2017

Espoon Painiityssä sijaitseva Hartelan asuntokohde Asunto Oy Lotankallio Espoo saa eteiseensä Postin tarjoaman SmartPost-pakettilokeropalvelun. Lotankallio on ensimmäinen Hartelan kohde, jossa tämä asukkaiden arkea helpottava palvelu otetaan käyttöön. SmartPostin avulla talon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja ja palveluja omaan taloyhtiöönsä Postin yhteistyökumppaneilta jopa saman päivän..

SRV:n tornitaloihin Postin SmartPost-palvelut

8.3.2017

SRV rakentaa parhaillaan Suomen korkeimpia asuintaloja. Helsingin Kalasataman REDIin rakennetaan kahdeksan tornitaloa, joista korkein tulee olemaan 134 metriä. REDIn tornitaloihin tulee myös Postin SmartPost, eli talon asukkaille tarkoitetut paketti- ja palvelulokerot, jonne asukkaat voivat vastaanottaa verkkokauppaostokset ja monipuoliset palvelut. SmartPostin kautta voi myös hoitaa..

Kuinka aloittaa verkkokaupan kansainvälistyminen

6.3.2017

Monet mittarit, tutkimukset ja ennusteet ovat jo pidemmän ajan povanneet vahvaa kasvua verkkokaupalle. Verkkokauppaostaminen kasvaa kohisten lähes kaikkialla maailmassa. Siitä on tulossa yhä luontevampi osa jokapäiväistä asiointia muun muassa Euroopassa. Mukaan on tullut uusia, kiehtovia mahdollisuuksia ja markkinoita. Ota blogikirjoituksesta talteen vinkit kohdemarkkinoiden valintaan ja..

Pakettiautomaatti on julkkis

6.3.2017

Lauantain 4.3. Putouksen live-lähetyksessä nähtiin Tulikokeen keskiössä Postin Pakettiautomaatti. Katsojat saivat ennakkoon äänestää Varustelekan ja EMP.fi:n tuotteista ne jotka halusivat suoraan lähetykseen. Näyttelijät saivat tuotteet Postin Pakettiautomaattiin ja näistä heidän piti keksiä laulu. Löytyipä yhden luukun takaa piiloutuneena Minka Kuustonenkin. Katso tästä pätkä Kaisa Helan..

Äänestä suosikkipiirustustasi postimerkkiin

6.3.2017

Posti julkaisee tänä keväänä Suomen luonto -aiheisen postimerkin, jonka kuvitus tulee lasten piirustuskilpailusta. Pikku Kakkonen, Postimuseo ja Posti pyysivät helmikuussa lapsilta satoja piirustuksia, joista kymmenen on valittu yleisöäänestykseen. - Työt olivat toinen toistaan upeampia ja kaikki piirustukset olivat postimerkin arvoisia, mutta karsinta oli tehtävä, raadissa mukana ollut Postin..

Skanska Kodit tarjoaa asiakkailleen Postin SmartPost-palvelua

6.3.2017

Skanska ja Posti ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Skanskan Kotien valmistuvissa asuntokohteissa otetaan käyttöön Postin uusi pakettilokerikkopalvelu SmartPost. "Postin uusi palvelu tuo Skanska Kotien asiakkaille helppoutta arkeen. Haluamme kehittää asumiskokemusta kokonaisvaltaisesti ja siinä arkea helpottavilla palveluilla on yhä tärkeämpi osa", sanoo Skanska Kotien myynti- ja..

Tutkimus Baltian verkkokaupasta

27.2.2017

Tavaraverkkokauppa Baltian maissa 2016 Baltian maista löytyy paljon markkinapotentiaalia verkkokauppiaille. Tutustu uuteen tutkimukseemme kuluttajien käyttäytymisestä ja heidän odotuksistaan Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Uudet kirjeluokat – helppoa kuin heinän teko

27.2.2017

Tutustu uusiin kirjeluokkiin “kalevalaisessa runomitassa”, niin osaat lähetellä ja postitella!

Verkkokauppa janoaa markkinatietoa kohdemaasta

24.2.2017

Verkkokauppa janoaa markkinatietoa kohdemaasta Ruotsalaislähtöinen kenkäkauppa arvostaa kumppanissa myös nopeutta. Verkkokauppalähetykset kasvoivat viime vuonna 7,3 prosenttia eli noin miljoonalla paketilla Postin mukaan. Tavaravirtojen kokonaismäärästä kertoo jotain se, että suomalaiset ostavat verkosta tuotteita ja palveluja yli 10 miljardilla eurolla vuosittain. Verkkokaupan kasvu näkyy..

Markkinointi muuttajille on parhaimmillaan palvelua

24.2.2017

Muutto on ajankohta, joka saa kuluttajan ostamaan. Muuttajan on päivitettävä nykyisiä palvelusopimuksiaan, kuten sähkösopimus ja kotivakuutus, mutta hankittava myös uusia tuotteita ja palveluja. Uusi koti sisustetaan eri tavalla ja isompaan olohuoneeseen ostetaan hienompi televisio. Asuinalueen muuttuessa vaihdetaan yleensä myös ruokakauppaa ja kuntosaliketjua.

Postin palvelukuljettaja Vesa Viljanen on Lapuan Aurinkoinen Asiakaspalvelija vuosimallia 2017

15.2.2017

Lapuan Yrittäjänaiset palkitsivat palvelukuljettaja Vesa Viljasen ystävänpäivänä Lapuan Aurinkoinen Asiakaspalvelija 2017 -palkinnolla.

Postin pakettiautomaatit MTV3:N Putous-ohjelmassa

9.2.2017

Putous on koko kansan leirinuotio, joka kokoaa ennätysmäärän suomalaisia lauantai-iltaisin tv:n ääreen. Se synnyttää puheenaiheita ja nostaa kansan keskuudesta tunnistettavia hahmoja ja yhdistää kaikenikäisiä. Posti on mukana Putouksen ohjelmayhteistyökumppanina koko kauden ajan yhdessä Varusteleka ja EMP.fi verkkokauppojen kanssa. Kuluttajat valitsevat näiden verkkokauppojen tuotteista ne, jotka..

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!