Palaa: Posti.fi

Postin palvelukuljettaja Vesa Viljanen on Lapuan Aurinkoinen Asiakaspalvelija vuosimallia 2017

15.2.2017

Lapuan Yrittäjänaiset palkitsivat palvelukuljettaja Vesa Viljasen ystävänpäivänä Lapuan Aurinkoinen Asiakaspalvelija 2017 -palkinnolla.

Postin pakettiautomaatit MTV3:N Putous-ohjelmassa

9.2.2017

Putous on koko kansan leirinuotio, joka kokoaa ennätysmäärän suomalaisia lauantai-iltaisin tv:n ääreen. Se synnyttää puheenaiheita ja nostaa kansan keskuudesta tunnistettavia hahmoja ja yhdistää kaikenikäisiä. Posti on mukana Putouksen ohjelmayhteistyökumppanina koko kauden ajan yhdessä Varusteleka ja EMP.fi verkkokauppojen kanssa. Kuluttajat valitsevat näiden verkkokauppojen tuotteista ne, jotka..

Varastonhoito ei ole yritysten ydinbisnestä

8.2.2017

TrendiWell ulkoisti varastotoiminnot Postille toimitusten varmuuden takaamiseksi. Suomalaisyritykset ovat toistaiseksi ulkoistaneet varastotoimintojaan ja toimitusketjujaan varsin maltillisesti muihin eurooppalaisiin kilpailijoihin verrattuna. Vain 13 prosenttia yrityksistä on ulkoistanut varastonsa, kun yleisesti Euroopassa määrä vaihtelee maittain 20-60 prosentin välillä.

Posti e-commerce Helsinki -Tapahtumassa 8.-9.3.2017

7.2.2017

Posti e-commerce Helsinki 2017-tapahtumassa Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 8.-9.3.2017. Kyseessä on Suomen suurin verkkokaupan ja markkinoinnin tapahtuma jossa asiantuntijat kohtaavat ja pääsevät kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Miten Posti mullistaa verkkokaupankäynnin   Ke 8.3. e-commerce Stagella..

Postimies Pena vierailee viidesti

6.2.2017

Postilakiuudistus on taas tapetilla ja Penalle on sadellut kysymyksiä: Onko ihan totta, että et enää käy meidän postilaatikolla kuin kolme kertaa viikossa kaupungeissa? Viekö postilakiuudistus sinulta työt? Kestääkö kirjeen matka todellakin jatkossa viikon?

Koodi helpottaa huoltolähetyksiä

6.2.2017

Koodi helpottaa huoltolähetyksiä Puhelimen voi lähettää huoltoon tai tietoturvalliseen kierrätykseen Helposti-koodin avulla.       Pienten elektroniikkalaitteiden lähettäminen huoltoon on helpottunut Postin otettua käyttöön Helposti-koodin.

Datalaitteet voi nyt kierrättää tietoturvallisesti uudella SEIFFI-palvelulla

6.2.2017

SER-kierrätys, Posti ja Kuusakoski Oy avaavat tänään 6.2. uuden SEIFFI-palvelun, jolla voi kierrättää datalaitteet tietoturvallisesti Postin 1400 palvelupisteen kautta.

Romulle uusi elämä

2.2.2017

Ympäristöystävällistä, tehokasta ja nopeaa Noin 2 miljoonaa tonnia vuodessa erilaisia materiaaleja käsittelevä ja kierrättävä Kuusakoski haluaa oppia tuntemaan lisää materiaaleja ja kehittää uusia innovaatioita entistä tehokkaampien kierrätysratkaisujen eteen. Jopa 90 prosenttia materiaalista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Tiivis yhteistyö Postin kanssa on kestänyt viisi vuotta...

Verkkokauppias löytää kansainväliset markkinat kokeilemalla

23.1.2017

Valtteri Lindholm on onnistunut räväkällä markkinoinnilla kasvattamaan Varustelekasta menestyvän yrityksen. Nyt katse on kääntynyt ulkomaille. Varusteleka oppi nopeasti amerikkalaisten asiakkaiden toiveet      

EasyFit ja Kotisuora saavat ihmiset liikkeelle

23.1.2017

Kotimainen, franchising-periaatteella toimiva EasyFit on kasvanut nopeasti koko maan kattavaksi liikuntakeskusketjuksi. EasyFit liikuttaa jo lähes 60 000 suomalaista ympäri maata 50:ssä keskuksessa. Ja lisää keskuksia tulee jatkuvasti. - Koko liikunta-alan kasvu on reipasta. Vuonna 2015 kasvu oli 10 % ja alan liikevaihtokin kasvoi 5 % ja kasvu jatkuu, kertoo Ruoholahden EasyFit-yrittäjä ja..

Kylmiä kyytejä vihreillä valinnoilla

20.1.2017

Kylmiä kyytejä vihreillä valinnoilla Posti on tehnyt ammattikylmälaitteita ja -teknologiaa kehittävän Huurre Groupin Porkka-brändin kanssa yhteistyötä jo 10 vuotta. Huurre arvostaa Postin nopeita kuljetuksia, korkeaa laatua ja ympäristöystävällisiä kuljetuksia.

Asiakaslehti tukee brändimielikuvaa ja hoitaa asiakassuhteita

18.1.2017

Helen Oy on panostanut asiakasdialogiin ja asiakasviestintään jo vuosia. Käytössä ovat sekä digi- että printtikanavat. Yksi asiakassuhdemarkkinoinnin perusvälineistä on paperinen asiakaslehti: Helen-lehdellä on jo vuosia ollut merkittävä rooli asiakasviestinnässä ja lehden sisältöjä hyödynnetään myös digikanavissa. – Asiakaslehti on meille sekä brändin vahvistaja että viestintäkanava, sanoo Helen..

Näin syntyivät 100-vuotiaan Suomen sinivalkoiset ystävänpäivämerkit

18.1.2017

Tämän vuoden ystävänpäivän postimerkit valittiin kilpailun kautta. Graafikko Ari Kiven suunnittelemat siniset sydämet sopivat hienosti Suomen juhlavuoteen. Raati haki suomalaista ystävyyttä kuvaavaa merkkiä. - Merkkisarja on yksinkertainen, tyylikäs ja loppuun asti mietitty kokonaisuus, summaa raadin ajatuksia puheenjohtaja toiminut Postin Design Manager Tommi Kantola. - Sinisten sydämien..

Posti ja Pohjoismaiden suurin nettikenkäkauppa Footway aloittivat yhteistyön

10.1.2017

Miesten, naisten ja lasten kenkiä netissä myyvä Footway on tehnyt Postin kanssa 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. Posti hoitaa Suomessa Footwayn verkkokaupasta tilattujen kenkien jakelun kuluttajille 3-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kengät tulevat Ruotsista.

Neljä tehokkainta mediakanavaa - mitkä mainostajat jäävät kuluttajien mieleen?

2.1.2017

Taloustutkimuksen tekemässä tutkimuksessa selvitettiin, minkä yritysten mainontaa suomalaiset muistavat spontaanisti nähneensä/kuulleensa eri mainoskanavissa viikon aikana. Sama tutkimus on toteutettu myös vuosina 2010 ja 2008. Mainonnan spontaani muistaminen on yksi tapa mitata mainonnan tehokkuutta. Se kertoo mitkä ja missä mediakanavissa nähdyt mainostajat ovat jääneet kuluttajan mieleen..

Osallistu palvelumuotoilun työpajaan Finlandia-talolla

29.12.2016

Asiakaskokemuksen kehittäminen on ollut jo vuosien ajan yksi tärkeimmistä muutoksia ajavista voimista organisaatioissa. Päivitä tuote- ja palvelukehitysprosessisi uuteen aikaan ja lähde kokeilemaan palvelumuotoilua sekä haastamaan ajattelutapasi Futuricen ja Tekesin järjestämään ilmaiseen Lean Service Creation tuote- ja palvelumuotoilutyöpajaan — Ahto´17.

Tilaa päivitykset sähköpostiisi!